mandag den 30. december 2013

Min første hæklede....ting...

Jeg tror aldrig jeg har fået vist jer hvad min første hæklede ting var. Jeg har netop siddet og ryddet op i mine billeder på facebook, og hold nu kæft en masse lort man har liggende. Og så fandt jeg billedet af min første hæklede ting.
Jeg syntes at jeg simpelthen bare havde helt styr på det der hækleri, så jeg tænkte at det kunne jeg da gøre freestyle....jow jow....Jeg lagde billedet på facebook, og fik faktisk ret hurtigt bortadopteret den til en veninde som brugte den som nøglering. Billedet er taget d. 4 oktober 2012, og jeg synes da selv jeg har udviklet mig siden ;)


Om hun stadig har den melder historien ikke noget om ;)

GODT NYTÅR

4 kommentarer:

 1. Hehe. Den er rigtig sød - lidt naiv i udtrykket og det er jo så moderne inden for kunst. Hep hep. Dit hæklearbejde i dag er mere blankpudset. også på den gode måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja den er vidst meget naiv i udtrykket. Adoptivmoderen har fortalt at hun satte den i sit nøglebundt, og en dag var den væk. Så den er sikkert blevet taget op med fejemaskinen, eller også er der nogle der har fundet den og taget den med hjem for at lege vodoo ;)

   Slet
 2. Fnis fnis, hvor er den sød... Og jow jow... Du er godt nok nået langt på det års tid. SEJT !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt når man kan se der er fremgang, og som der var en der var så sød at skrive: "Hvor der er vilje er der vej" ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)