mandag den 9. december 2013

Jeg er en heldig blogger :)

Jeg har været så heldig at vinde en give away hos den søde og dygtige Gitte Blinkilde, og jeg glæder mig meget til at være kreativ med dem. Jeg har lånt billedet hos Gitte, og jeg håber det er okay. Jeg er jo blevet arbejdsramt, så hvis det ikke er mørkt når jeg kommer hjem, så er det det i hvert fald når jeg vågner på sofaen. Så der er ikke lys til at tage mit eget billede.Jeg har også noget andet jeg gerne jeg gerne vil vise jer. I søndags fik jeg, i adventsgave en spritny, sprithvid bog til lige hvad jeg havde lyst til. Og jeg har jo længe gået og sukket efter en smashbook, så gæt hvad jeg har gjort med bogen.....nej det er ikke en give away!! Jeg har da lavet min helt egen version af smashbook. Det ligner måske noget mine niecer også kunne finde på at lave, men hold op det var sjovt. Min plan er at bruge den til at smide ting ind i som jeg lige falder over. Et citat i et blad, et flot billede, et fint, svensk frimærke...ja kun fantasien sætte grænser....måske burde forsiden have haft lidt mere grænser, men pyt ;)
Her i toppen kan man lige ane mit nye headset til telefonen ;)


14 kommentarer:

 1. Tillykke med de fine hjerter, de er godt nok søde.

  SvarSlet
 2. WUHUUUUUUUUUUU Your first SMASHBOOK. Ih, hvor SEJT <3
  You go girl!!!
  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

  SvarSlet
 3. Det er jo lige den der manglende begrænsning, der gør din bog endnu mere personlig. Jeg synes den er viiiiiiildt hyggelig! :-))

  Og tillykke med hjerterne. Var også med i konkurrencen, men var knapt så heldig, som dig.

  Og tillykke med arbejdet?! Sjovt, jeg har en veninde, der også bruger udtrykket "arbejdsRAMT".. det tager simpelthen for meget af ens fritid (eller også er det det, der sørger for, at man har fritid??)..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle.
   Ja det med arbejdet kan tage al ens fritid. Lige her i starten (håber det kun er i starten), er jeg simpelthen så træt når jeg kommer hjem at jeg bare dejser omkuld på sofaen. Vågner så lige for at gå i seng ;)

   Slet
 4. Jeg er vild med den måde, du har pyntet forsiden! Der er "gang i den" - det er herligt!

  Tillykke med den flotte præmie! Der er, som du skriver, ikke meget lys i dagstimerne. Det er svært at tage gode billeder, hvis ikke man er hjemme i de få lyse timer. Hold op, jeg kæmper også en kamp nogle dage med at nå det, inden solen er gået ned.
  Nogle gange klarer jeg det ved at planlægge mine indlæg. Ikke på den måde at jeg timer indlæg, men jeg søger for at tage billederne på forhånd, hvis jeg ved, at der er noget, som jeg alligevel gerne vil vise på bloggen.

  Hav en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita.
   Ja jeg kunne også tage billeder på forhånd, men det er svært når man gerne vil vise det med det samme, man får dem ;)
   Ha en dejlig dag :)

   Slet
 5. Håber at du får glæde af hjerterne <3
  Din Smash book ser fin og spændende ud :)
  Knus Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg i hvert fald Gitte. Jeg melder mig kun i give aways hvor jeg kan bruge præmien :)
   Ja jeg glæder mig over min smashbook, og det bliver nok ikke den sidste jeg får. Nu skal jeg så på jagt, på nettet efter ting-man-kan-bruge-til-den (kan ikke huske ordet ;) )

   Slet
 6. 6 dage uden et pip. Er du blevet helt væk? Og hvor er egentligt din mailadr? Nåmen. God søndag ;-)
  ps. de fineste hjerter, har jeg da glemt at skrive, selvom jeg har læst om dem for længe (6 dage) siden...

  SvarSlet
 7. Hej søde Liv.
  Godt der er nogle der ligger mærke til at jeg er væk. Mest i tilfælde af hvis jeg nu skulle dø ensom, så vil jeg blive fundet før at naboerne klager over lugten ;)
  Jeg er begravet i arbejde (37 timer om ugen mand...), og kæmper for at holde mig vågen når jeg kommer hjem. Jeg sidder sløvt og kigger på jeres blogge, så jeg følger skam med. Jeg er bare for træt til at skrive en kommentar ;)
  Men men men, jeg har måske, som den vågne læser vil opdage, netop skrevet et nyt indlæg. OG jeg er begyndt at hækle noget i går, som gerne skulle blive færdig og klar til at blive sendt afsted med posten inden jul. Min mailadresse er gemt et sted på bloggen, ala find Holger ;) Men ellers kan jeg skrive den her: majbrit_t@hotmail.com ;)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)