torsdag den 26. december 2013

Frisk start.

Man skulle nærmest tro det var nytårsaften i går. Jeg har det i hvert fald som om jeg er startet på en frisk. I går fik jeg af-julet det lille hjem, gjort hele hytten ren. Mangler bare lige at sætte kasserne med julepynt op på loftet. Jeg har ingen hækleprojekter igang. Mine hæklenåle ligger tomme hen.
Jeg er igang med en bog af Sheryl Strayed, som faktisk er supergod. Jeg fik den nye Bridget Jones bog i julegave, og havde forinden selv nået at købe Hanne-Vibeke Holst's bog "Knud den store" (også kendt som Gorm den gamle. Jeg har en boghandler-veninde som havde en kunde der skulle bruge en bog der hed Gorm den gamle, det viste sig at det var Knud den store, hun skulle bruge). Så det næste store problem bliver hvilken bog jeg skal gå igang med når jeg er færdig med "Wild", og hvilket hækleprojekt jeg skal igang med. Godt man ikke har større problemer. Så snart vil jeg iføre mig  min nye sports-bh og lidt andet udover, og smutte ned i fitnesscenteret, så jeg kan blive en lille anelse mere fitnessbabe-agtig. Ha en skøn 2. juledag :)


7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja det synes jeg også. Er nu helt flad efter træning ;)

   Slet
 2. Du må også have en skøn 2. juledag!
  Her tager vi en slapper, idet vi også var til julefrokost i går.

  SvarSlet
 3. Vores 2. juledag stod også i afslapningens tegn. Det trængte vi til efter nogle dage af sted.

  Jeg er sikker på, at du havde en god dag. Her kunne vi nu også godt have været fulgt lidt i dine fodspor og taget sportsbhen på - eller det er nu nok kun mig, der skal have sådan en på - og komme ud at bevæge os lidt. Men det blev så ikke i går, vel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja der er mange der vil mene at de burde have været i sports-bh'en. Men vi kan jo ikke alle være lige så frelste som mig ;)

   Slet
 4. Sikke nogle spændende bøger. Jeg gad også godt læse den nye Brigdet Jones bog. Filmene er jo bare super gode :-)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)