søndag den 15. december 2013

Adventsgaver

Som sædvanlig har jeg, som det første da jeg vågnede, været oppe og hente gaver med ind i seng.
I dag valgte jeg at den ene gave skulle være fra Louise der har bloggen KærholmKrea
Og se nu lige nogle skønne ting i fin indpakning :)


Hjerterne har jeg allerede beundret på Louise's blog og så kunne jeg jo bare be til de højere magter om at jeg fik nogle, og voila :) Jule-te elsker jeg og det kan sagtens, efter min mening drikkes året rundt. Slik....behøver jeg sige mere....?! 


Jeg har allerede fundet en plads til hjerterne som sad i en ranke (hedder det dét??) 
Billedet er ikke så godt da det stadig er mørkt her
Men de hænger her ved siden af mit skrivebord, så jeg kan sidde og beundre dem :)


Dernæst kom turen til Helle's gave, som jeg vidste også vil åbne min i dag. Helle har i øvrigt bloggen Garnkoglen. Jeg nåede desværre ikke at tage billede af pakken inden jeg havde flået den op. Ja her i huset er det mig der er barnet i december måned. Men indeni var en pose fyldt med spændende lækre ting :)


Der var skønne klistermærker fra søstrene Grene, fordi den søde Helle havde læst at jeg ikke har sådan en butik i nærheden. Der var søde små stjerner til gaver eller andet godt :)


Der var søde hæklede snefnug, og lur mig om hun ikke selv har fabrikeret dem ;)Der var mandler med chokolade på, tror jeg det er. Og sørme om jeg ikke også har dem mistænkt, for at hun selv har lavet dem, og pakket dem fint ind. Jeg tåler desværre ikke så godt mandler, jeg tåler i det hele taget ikke ret meget, men der er gode og dårlige perioder med det, og jeg får to piller om dagen mod det. Det er ikke almindelige anthihistaminer, men nogle jeg får på recept, og som ikke sløver. Så derfor kan jeg godt tåle at "synde" engang i mellem :)Jeg er overvældet af gaver og siger 1000 tak til de søde piger for de flotte flotte gaver.
Jeg ved godt det er forkert, men jeg synes jeg har fået sådan nogle fine gaver alle søndage, at jeg ikke synes mine egne gaver er gode nok. Men man er vel sin egen bedste fjende ;)
God 3. adventsdag derude

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne gaver, du har fået!
  Det må da også være svært ikke at komme til at flå papiret af, når pakkerne ser vildt spændende ud :-D
  Med den gode "begavelsesstart" på dagen, så kan din 3. søndag i advent kun blive god :-)

  Rigtig god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan kun blive en god søndag :)
   Og god søndag til dig også :)

   Slet
 2. Sikke nogle fine ting du har fået. De klistermærker du har fået af Helle og jeg også selv lige fået af en anden blogger....de er superfede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er superflotte, så hvor heldige er vi lige?? ;)

   Slet
 3. Ja, vores egen største kritiker! Men jeg er sikker på at dine adventsgaver bliver mindst ligeså værdsat som dem du modtager. For du har vel byttet med andre små december-børne-sjæle?!
  Rætti go søndag do! Kh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm synes jeg havde svaret her en gang før, eller også er jeg dement og kan ikke ramme de rigtige knapper ;)
   Ja, jeg håber da de er glade :)

   Slet
 4. Ei hvor jeg bare kender det med at krumme tæer og ikke synes, at det man selv har givet kan leve op til noget som helst - især blev jeg rigtigt øv, da jeg forleden læste, et andet sted, at du ikke kan tåle mandler. Av av! Men at du så alligevel bliver glad, er jo bare herligt. :-)

  Ja, de hæklede fnug/stjerner/whatever har jeg selv hæklet.

  I øvrigt.. med den der selvkritik.. den har du ikke noget at ha i - jeg er SÅ glad for det lille øffedyr, jeg i dag har fået. Synes den er så kær og elsker, at den har drejet hoved.
  Tak for gaven :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle ved du hvad, jeg tænkte faktisk på det lige i det øjeblik jeg havde skrevet det, og så vendte jeg hovedet og kiggede over på den pakke der lå og ventede på mig, hi hi.
   Men det kan du jo ikke vide, og som sagt får jeg medicin og har nogle gode perioder hvor jeg kan tåle mere (er ikke inde i en lige nu desværre). Juleaften tager jeg ekstra anthihistamin for at kunne tåle de brune kartofler og de franske kartofler, og kunne spise lige hvad jeg har lyst til. Har mandlerne været varmet op på nogen måde?? For så er det tit det går bedre med det.

   Slet
 5. Hej Majbrit!! Er glad for du kan bruge gaven og sikke alle de lækkerier du har fået, skønt!!!
  Glædelig 3 søndag i advent:0)
  Vh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise.
   Du kan tro jeg er glad for dine gaver. Hjerterne er især også blevet beundret på min facebook :)
   Glædelig 3, søndag i advent til dig også :)

   Slet
 6. Sikke nogle skønne gaver! Der er bare intet bedre end at få og pakke gaver ud :)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)