mandag den 23. december 2013

Hemmeligheder i juleværkstedet

Så kom dagen endelig hvor jeg kan afsløre alle de hemmeligheder jeg har lavet, i december måned.
Nogle har i måske allerede set rundt omkring på diverse blogge.Alle sammen krydret med lidt juleslik m.m. så modtageren ikke blev totalt skuffet ;)Ham her var ikke så nem. Jeg var så dum at bruge noget meget tykkere garn til hovedet, fordi farven liiige var så god. Håber modtageren får noget godt ud af ham ;)
Glædelig jul til alle


6 kommentarer:

 1. Hvor har du altså bare været mega kreativ Majbrit. Og hvor er de fine alle sammen! Rigtig glædelig jul til dig og hæklenålen ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor skægt - jeg har da overhovedet ikke lagt mærke til, at hovedet er hæklet af noget tykkere garn. Han skal lige studeres i morgen. Men sød er han lige så bestemt :)
  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah pis, så skulle jeg ikke have nævnt det ;)

   Slet
 3. Det er vist det der med at være lidt for selv-kritisk ;-)
  Synes det er nogle skønne ting du bidrog med i legen - men indrømmet: jeg fik den bedste! :-D Du ramte i hvert fald plet, med det lille gryntedyr, der nu er pakket ned - men kommet i kassen, der ikke må komme på loftet! :-)

  Tak for en hyggelig pakkeudveksling. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvkritik er også en god ting, så man ikke ender med at stille op i X-faktor og synge pivfalsk, bare fordi det lyder godt under bruseren. Selv tak for en hyggelig pakkeudveksling, og jeg må indrømme at jeg har smagt på dine mandler, en enkelt eller to skader ikke så meget. Men jeg er nok nødt til at tage dem med på arbejde så det ikke ender med at jeg begår selvmord med dem ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)