fredag den 29. november 2013

Små lækre indkøb

Jeg fik lige muligheden for at komme i en Søstrene Grene. Og de har jo bare mange skønne ting som man godt kunne fylde kurven op med, fordi de er så billige :) Jeg fandt nogle flotte klistermærker, bla dem jeg selv har modtaget på et par pakker fra nogle glade adventsgavegivere (Tror nok de er glade) :) Jeg synes de brede klistermærker kunne være gode til når jeg får mig en smashbook. Og et enkelt garnnøgle kunne jeg begrænse mig til denne gang.
Jeg har ikke fået lavet så meget, da jeg pludselig blev arbejdsramt, men den sidste adventsgave er sendt afsted. Nu er det weekend og her står den på Vild med dans i aften, weeeeee......


9 kommentarer:

 1. Puha, jeg kan godt se, at det er godt, at Søstrene Grene ligger i storcentret i Kolding - et sted jeg nærmest aldrig kommer, da jeg virkelig hader storcentre (= skrigende børn, varmt overtøj og store indkøbsvogne overalt) - for ellers ville jeg godt nok have købt mig fattig i mange af deres ting :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anja, den løser du da bare ved at have musik i ørerne, ingen overtøj, og så går du ellers bare lige igennem som om der kun var dig. Skidt pyt med at der vælter et par børn på vejen, de vælter i forvejen meget ;)

   Slet
 2. Lækre sager. Men... uha, arbejdsramt?!? Sikke noget da : ) det kan jo hurtigt tage al din fritid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan det nemlig. Nu kan jeg ikke længere sove til jeg vågner.Jeg tror ikke der er forståelse for, at jeg ikke kan nå og hækle noget, se diverse tv-serier, læse, passe blog og facebook og andre ting OG så samtidig passe et fuldstidsarbejde. Det kan jo ikke være rigtigt, jeg tænker at 10 timer om ugen må være rigeligt (til samme løn). Jeg må finde på en måde at foreslå det så min chef godt kan se det urimelige i det.

   Slet
  2. Jeg skal i øvrigt også træne så jeg kan blive lækker fitnessbabe. Det går SLET ikke med at arbejde også...

   Slet
  3. Husk at fortælle hvordan dén samtale med chefen spænder af : )

   Slet
 3. Mange fine sager..... og ja glæder mig til at pakke gaven op, som kom igår.....TAK!!!!
  God weekend til dig.
  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv tak Louise. Jeg glæder mig også til i morgen :)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)