lørdag den 2. november 2013

Juleskummænd.

Er jeg den eneste der hvert år, når julen nærmer sig, kaster sig ud i et massivt misbrug af juleskummænd??
Jeg klager aldrig over at butikkerne får juletingene frem i "god tid", for med juletingene kommer også skummændene.


Juleværkstedet er stadig igang, og det piner mig at jeg ikke kan vise jer hvad jeg laver, for det er jo adventsgaver. Jeg synes i øvrigt at det er lidt svært at finde ud af hvad folk skal have, og hvor meget gør de andre ud af det??? Så derfor må i nøjes med de her mindre kreative blogindlæg. Og hvis i synes de er kedelige er det okay, hop bare videre ;)

15 kommentarer:

 1. Jeg er også seriøst begejstret for dem. Specielt hvis de er lidt seje i det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så skal du åbne dem og lade dem ligge en dag. Ligesom ostepops, de er drøngode når de har fået et par dage i det fri og er seje :)

   Slet
 2. Jeg kan godt lade dem og alt andet skumslik blive på hylderne i butikkerne. Jeg hader skumslik, puuu, det bare vokser og vokser og vokser inde i munden på mig... :(

  Men advents gaverne, dem elsker jeg. Dog synes jeg også det er lidt svært at finde ud af hvor meget der skal laves og gøres ud af det.
  Så jeg har fundet ud af, at jeg laver 4 gaver, som jeg selv ville blive glad for at modtage. Så kan jeg vel ikke gøre det meget bedre :)

  SvarSlet
 3. Kan godt lide skum.. noget skum.. og de der julemænd er ikke en favorit, så spis du dem bare :-))

  Synes også størrelse og forventninger er svære mht adventspakkerne... Men vi må jo bare kaste os ud i det og håbe, at gaven vækker glæde hos modtageren :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay Helle, jeg beholder dem helt for mig selv så ;)
   Jeg synes også bare at vi må gøre vores bedste i de adventsgaverne. Mit indtryk er heller ikke at det er utaknemmelige små børn der sidder bag bloggene :) Nogle kender man også mere end andre. Jeg ved i hvert fald godt hvad du skal have ;)
   God søndag ;)
   KH Majbrit

   Slet
 4. Arj altså Majbrit. Inden jeg gik i kommentarfeltet var min første tanke, at du må være den eneste i verden der er så glad for skumjulemænd. Men så kan jeg se at du har en fælle i duckysrapping.
  De er da bare SÅ uinteressante : ) Nåmen, så ved de andre adventsgavedeltagere hvad de evt. kan krydre dine pakker med... hehe (den fik jeg lige listet ind for dig, Majbrit).
  Ha' en god søndag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, jeg har lige siddet og Googlet Duckysrapping, for jeg tænkte "Hvad mener hun med det?? Nyt ord??". "Og mener hun en fælde i duckysrapping?? Fordi det ligesom var for at få mine advenstbyttemakkere til at falde i fælden og fortælle hvordan de har det med de julemænd, fordi jeg muligvis havde tænkt mig at overøse dem med julemænd" Og så ser jeg at Duckysrapping er en der har kommenteret, ha ha ha....Ja men nu ved de andre i hvert fald hvad jeg godt kan li ;)
   God søndag til dig også Liv :)
   KH Majbrit

   Slet
  2. Arj men hvor paranoid er du lige på en søndag?!? En fælde?!
   Hahahahahahaha.....

   Slet
  3. Ja jeg tror ikke jeg er helt vågen. Lå først inde i min seng og læste det, og tænkte om duckysrapping var et ord for at finde ud af ting om folk som man kan bruge til noget. Lidt ligesom faceraping, altså noget med raping.....Ej jeg tror lige jeg går i bad og kommer ud af døren ;)

   Slet
 5. Totalt griner at læse med i kommentarerne! I må ha alle jeres skumjulemænd for jer selv. Jeg synes hellere der sku opfindes en masse julelakrids (ok, ved godt Bülow er på opgaven, men jeg er ikk millionær). Og egentlig spiser jeg jo ikk slik, for jeg spiser jo stenalderkost. Phew... Startede med det i januar, der havde jeg vist glemt, der var noget, der hed jul....
  Majbrit, glæææææææder mig over dine julegaveteasere, er sikker på, at dine gavemodtagere bliver lykkelig for det, du har lavet med hjertet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bülow er jo lidt en nationalhelt i mine øjne. Lakrids med chokolade på. Jamen hallo, man kan jo spise sig fra hus og hjem i dem.
   Og tak for de søde ord søde Susanne ;)

   Slet
 6. Svar
  1. Anita, du må ha' skrevet forkert!!!

   Slet
 7. Jeg har det lige som dig, jeg elsker skummænd og det er den eneste slags der dur. Den første poser holder kun ganske kort tid når først den er åben. Jeg har taget hul på julen og første pose skum er spist.. Mumms...

  Juleskum = jul

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)