torsdag den 13. marts 2014

Sonny Angel.

Jeg har fået min første Sonny Angel. Jeg blev forelsket i dem da jeg så dem hos Gitte Blinkilde. Og det er den sødeste jeg kunne finde som jeg selv måtte vælge. Jeg ville gerne have haft kaninen, men den er udsolgt alle de steder man selv må vælge. Når jeg skriver selv må vælge, så er det fordi at det oprindelig skal være sådan at man køber en, og får den tilsendt uden at vide hvilken en det er. Det er meningen at din Angel skal finde dig og ikke omvendt. Ja de stammer fra Japan (eller er det Kina??) Og der har de jo meget med sådan nogle ting. Jeg ønsker mig den lyserøde kanin i denne version. Så jeg håber sådan en finder frem til mig en dag. I mellemtiden kan den her lille fætter få lov at stå på mit natbord. Og han er da også ganske sød :)

7 kommentarer:

 1. Den er ret sød. faktisk temmelig sød. meget nuser med hatten :o)

  SvarSlet
 2. Dem har jeg aldrig set før.. og jeg følger endda Gitte Blinkilde.. men okay.. er jo ikke online 24/7 - der MÅ jo smutte noget ind i mellem..

  Men kaninen... ebay er din ven!

  Se:

  http://www.ebay.co.uk/itm/CHOOSE-ONE-DREAMS-TOYS-Sonny-Angel-Baby-Animal-Series-Version-1-Mini-Figure-/130923605697?pt=Figurines&var=&hash=item1e7ba7aec1

  og

  http://www.ebay.co.uk/itm/kawaii-BOBBING-HEAD-Sonny-Angel-Doll-collectible-figure-kewpie-mini-deco-doll-/201040631715?pt=UK_Home_HomeDecor_Accessories&var=&hash=item2ecef497a3

  oooooog

  http://www.ebay.co.uk/itm/RABBIT-BABY-DOLL-DREAMS-TOYS-Sonny-Angel-Baby-Animal-Series-1-Mini-Figure-NEW-/141059015457?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20d7c5c321


  gætter på, at det er den? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Helle. Den jeg har fået i dag er også købt på ebay. Men dem du har fundet frem der er udenfor EU, og så må det ikke koster over 80 kr, så kommer der moms og hvad ved jeg på. Derfor har jeg prøvet at finde nogle inden for Europa.
   Det midterste link er til den med Bobbing-head, og det skal det ikke være, det skal bare være den lille :) Men tak for indsatsen, du er en skat :)

   Slet
  2. Jeg takker og bukker :)
   Åh ja.. det med 80 kr havde jeg ikke lige med i overvejelser. Men det er jo også godt at have noget til gode, og hvem ved, om du ikke pludselig falder over den rette lille engle? :)

   Slet
  3. Det gør jeg nok en dag Helle. Når den finder mig ;)

   Slet
 3. Rigtig god weekend.

  Hvor er den cute, virkelig.
  Den minder mig om de der trolde, som jeg har flere af, den er lidt i stilen, BARE på en anden måde:-)
  Vil også ønske mig en, hvis jeg kan finde en.

  Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)