onsdag den 5. marts 2014

Er bogstavet "F" ikke overvurderet??

Jeg skulle lige rengøre mit tastatur, med støvsugeren, den anden dag, da jeg synes jeg kunne se krummer fra hvad-ved-jeg, og jeg var så ivrig for at nå alle krummer at jeg kom til at trykke "F" skævt. Så nu skal jeg trykke ekstra hårdt, så fremover er reglerne således: Hvis du læser noget herinde der ikke giver mening, så prøv at fylde ud med F'er. På orhånd tak or orståelsen.

P.S Jeg vil gerne have en ny computer.


6 kommentarer:

 1. Jeg har en gang præsteret at slide en N-tast så meget, at den bare blev til en tast.. helt anonym - måske er N i samme båd som F?
  Har også gang prøvet, at en tast faldt helt af.. og eftersom det var på en bærbar, kunne jeg jo ikke lige skifte tastaturet... kunne trykke tasten på igen, men ikke ordentligt, så pludselig svuppede den helt af..... det endte med, at jeg fjernede tasten og sad og trykkede på den lille gummidims, der gemmer sig under...... underlig fornemmelse under 10-finger-systemet...

  Stemmer for, at du får en ny computer.. og dog....... det kan også blive endnu sjovere at følge din blog... Måske du bare skal erstatte f med noget andet? ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja med 10 finger system går den bare ikke ;)
   Jeg stemmer også for at jeg skal have en ny computer, men som nyslået arbejdsløs er der jo ikke lige til sådan én. Men måske er jeg heldig at få helt vildt mange penge tilbage i skat :D
   Nå i mellemtiden kan jeg jo erstatte det med........hmm bum bum, den tænker jeg lige over.

   Slet
 2. X eller Q. De er så stakkels oversete i vores danske stavemåde. Så jeg hepper på X eller Q (måske endda W) som stand-in for det langt overvurderede F.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en god ide Liv. De omtalte knapper har ingen slid på sig, overhovedet. Så hvis jeg nu skriver Xor xanden da også, så ved du hvad jeg mener??

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)