tirsdag den 4. marts 2014

Den er helt gal....

Det der startede som noget der skulle være sjovt, og sådan set stadig er det. Har udviklet sig i en uventet retning. Da jeg jo er single synes jeg det kunne være sjovt med en frimærkesamling, som jeg jo så kunne spørge en mand om han ville med hjem og se. Og så har jeg jo opdaget at man kan købe andet end hæklenåle på eBay, og til ingen penge. Så jeg bestilte en favnfuld kulørte udenlandske frimærker, og jeg har modtaget dem, og jeg synes de er SÅ fine. Så nu har jeg eddermame også bestilt et album de kan være i WTF!!
Så ikke nok med at jeg hækler, nu samler jeg også på frimærker....nogle vil nok mene at det ikke er så underligt at jeg er single ;)


Og pas i øvrigt på det der eBay, man kan købe alt muligt til ingen penge, men husk at køber du uden for EU, så koster det ekstra, hvis det overstiger 80,- kr. Men så er det jo godt at det hele næsten ikke koster noget.
Ha en vanvittig god tirsdag :)

6 kommentarer:

 1. God fornøjelse med din samling og god mandag

  SvarSlet
  Svar
  1. Mener du næste mandag?? For det er jo tirsdag i dag ;)

   Slet
 2. Hahahaaaaaaaaa... hvor er det godt! ;)

  Venter spændt på en opdatering! (den med.. om der er nogen handyr, der er interesseret i samlingen.. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tror ikke min mor læser med her, så det er vel okay ;)

   Slet
 3. Arj hvad sker der for dig, Majbrit? Da jeg så billedet (via Bloglovin) troede jeg at du havde fundet frimærker, som du skulle bruge til et eller andet kreativt. Og så har du startet en samling?!? OMG, jeg kan vist godt begynde at tænke på den dér 'fake' som jeg nu skal have syet om 20 års tid ...
  ps. jeg vil gerne med hjem og se din frimærkesamling :o) :o) :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, ja det er faktisk også planen at jeg vil bruge dem til noget kreativt OG lave en lille samling, bare lige til at have i baghånden, for jeg kan ikke li og lyve, så hvis jeg snøvler nede på den nærmeste bæverding (staves det sådan??), kl 4:30 lørdag nat, at jeg har en frimærkesamling, så skal det ikke være løgn. Så må vi bare håbe jeg kan huske hvor jeg har lagt den. Men der er jo masser af frimærker at tage af :)
   P.S Du må gerne se min frimærkesamling ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)