mandag den 31. marts 2014

Rød uge.

Jeg har tilmeldt mig regnbuebloglegen (langt ord, og er det egentlig et ord??). Og vi starter med rød uge. Og jeg tænkte først, at jeg har da ikke meget rødt, men se så lige hvad jeg faldt over på min vej. Eller mine røde træheste (jeg har dem også i andre farver, men de kommer i en anden uge) dem har jeg sat pænt op på sammen med mit røde yndlingsur fra IKEA. Og de andre ting er så noget jeg lige faldt over. Mine røde bøger, mine Cirkeliner, min støvsuger, mine salt- og peber bøtter, min plasterdåse og min æske med stjerner på. Jeg kunne godt have fundet noget mere, men nu skal jeg heller ikke kede jer ihjel. Jeg glæder mig til at se hvad de andre regnbuebloggere (det lød 60'er-agtigt) har fundet på :)
10 kommentarer:

 1. Sikke da en masse fine RØDE ting :-) Kh

  SvarSlet
 2. Arj men du går da helt amok her Majbrit. Nu skal du passe på at du ikke ryger op i det røde felt (hahahahaha ... ved godt at jeg er morsom!). Ha' en rigtig skøn og rød mandag. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. He he du er sjov ;) Ha selv en godt rød mandag ;)

   Slet
 3. Hvor har du mange fine røde ting. Jeg tror ikke jeg har særlig meget rødt... Og måske alligevel, hvis nu jeg kiggede lide efter i gemmerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg troede heller ikke jeg havde særligt meget rødt, men pludselig havde jeg fået taget nogle billeder. Og jeg kan sagtens finde mere. Prøv du at kigge efter ;)

   Slet
 4. sikken nogle flotte røde ting du viser frem :-)

  SvarSlet
 5. Eeeeiiii, din støvsuger!
  Den sender mig fluks tilbage til den tid, hvor min søster og jeg boede sammen. Vi havde også den model - praktisk fordi den er så lille. Den hedder et eller andet med XOI - eller noget i den stil - et meget mærkeligt navn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var dælme godt husket Anja, den hedder Xio, men det var jeg da lige nødt til at gå ind og tjekke, for det kunne jeg da ikke huske :)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)