mandag den 28. oktober 2013

Træning.

Da jeg ikke har så meget kreativt at byde ind med, på grund af en lettere hæklekrise, så kan i lige få et indblik i hvad der ellers sker i mit liv.
Efter at have boet i København i 7-8 år, havde jeg taget 15 kilo på. Ja der er mange fristelser derovre.
Men efter jeg er kommet tilbage provinsen sidste år har jeg tabt 12,4 kilo. De første 10 tabte jeg kun på kosten. Jeg går til vejning 1 gang om ugen hos sygeplejersken, hos min læge. Hende snakker jeg kost med, og hun er god til at motivere mig. Men henover sommeren har det stået lidt stille. I starten af juli begyndte jeg at træne i det lokale fitnesscenter, og nu er jeg faktisk blevet bidt af det. Jeg træner minimum 3 gange om ugen, gerne 4. Og mit program er blevet udvidet siden jeg startede, flere maskiner er blevet tilføjet, og der er kommet flere kilo på. (På maskinerne altså, ikke på mig)
Der er da dage, som i dag, hvor jeg ikke gider, men så siger jeg til mig selv: "Majbrit, hvis du bare roer i 30 minutter, så må du gå hjem bagefter", og sjovt nok er det på dage som disse, at jeg giver den ekstra gas når jeg først er kommet igang, og nogle maskiner bliver taget 2 gange. Så lige nu sidder jeg med ømme mavemuskler, men det er da dejligt at vide de er derinde et sted ;)


Der er desværre ikke så mange lækre mænd at kigge på i mit fitness center, men jeg faldt lige over det her billede på facebook. Hvad siger i, hvilket nr er i til?? Jeg siger 1 eller 2. Nr 4 kan man jo knække tænder på.6 kommentarer:

 1. Hvor er du SEJ! Det er godt gået at tabe så mange kilo!

  Det sværeste er altid at komme af sted. Når først man er i det, så er det normalt ikke så slemt. Jeg kender det fra egen krop. Jeg synes også, det handler om at finde den form for motion, som passer til en. Jeg duer ikke til at løbe. Der skal helst være noget mere bevægelse af hele kroppen, for at det tænder mig. Jeg går til piloxing to gange i ugen og er glad for det, men der er da nogle dage, hvor jeg bare ikke gider.
  Men det er jo vigtigt at gøre noget godt for ens krop - den skal jo holde i mange år!

  Jeg er generelt mest til den ikke-trænede mandekrop :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vigtigt at passe godt på sin krop og forsøge at holde den igang. Og ja, så handler det, som du skriver, om at finde den sport der passer til én. Jeg har i mange år løbet, men det kan mine gamle knæ ikke holde til mere. Men så fandt jeg heldigvis på det her :)

   Slet
 2. Min religion og politiske ståsted forbyder mig at svare på det sidste spørgsmål. Nej, det er nok noget med, at jeg (helst) ikke udtaler mig om andre mænd i det offentlige rum, hvor jeg kan risikere at Byggemand Bob læser med. Altså bare for at bevare husfreden, ikk ;-)
  Men sejt gået at du er så standhaftig med din træning! Mavemuskler? Det er kun noget andre har...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå er ked af det du skriver med mavemusklerne, for jeg synes jeg kan ane én, eller også er det måske appelsinhud???
   Er der byggemænd bob'er rundt på bloggene???

   Slet
 3. Er helt sikker på at du er ved at udvikle en six-pack. Kan slet ikke forestille mig andet. Jeg stiller mig blot en anelse uforstående over for begrebet mavemuskler. For det er ikke rigtig noget vi bruger her på matriklen ;-)
  Ja, der er Byggemand Bob'ere i Blogville. Eller... det ved jeg jo ikke, men måske? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig, der er lang vej igen, og desværre får man dem ikke af at hækle ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)