fredag den 18. oktober 2013

Kolding storcenter.

Da jeg sidste år vendte hjem til fødeøen efter 7-8 år i København, lovede min søster mig en tur i Kolding storcenter, for der har jeg aldrig været. Og jeg ved egentlig ikke hvorfor hun tror jeg kunne have lyst til det der med at shoppe (fnis). Nå men jeg fik købt ny vinterfrakke, matchende hue og handsker. Og så en flot halskæde, nogle flotte ringe. Ja jeg må indrømme at jeg er lidt en sucker for bling bling, så længe det bare ikke er for meget. Og så skete der noget inde i søstrene Greene, som jeg ved at sket for andre her i blogland. På trods af at jeg har alle farver, undtaget den skønne blå på billedet. Så hoppede der noget garn op i min kurv....det lå i hvert fald i den da jeg kom op til kassen. Mon søstrene Greene er klar over at deres garn gør det?? Og så imod mig som har en halv hæklekrise (den er ved at løsne sig lidt)!!!Billederne er taget i morgensolen, måske det ikke var det helt optimale....


Jeg fik også købt creme, dvd film og andre skønne ting.
Og så sælger de også disse:


Min niece havde taget én op og stod og studerede den, indtil min søster gjorde hende opmærksom på skiltet. Så var hun jo ved at gå i coma og tørrede fingrene af overalt, hi hi.
Personligt tænkte jeg, som singler gør "Nå da da" Men 80 cm....ahhh....Jeg ved godt at  man ikke må gå ned på udstyr, meeeen alligevel.

Da jeg kom hjem efter en lang dag (tog afsted med toget fra Svendborg kl 8:12 og var hjemme igen 23:15, så blev jeg lige lidt glad for at finde mit højtelskede svenske boligblad som jeg abbonnerer på, og nu som juleedition, i postkasse :)


I dag må jeg så kapitulere fra titlen som lokal fitnessbabe, jeg orker det ganske simpelthen ikke.10 kommentarer:

 1. Ha ha jeg måtte lige vise din kommentar om tyrepenisen til min mand og da måtte han lige trække lidt på smilebåndet. Vi var i søstrene grene i går og har mærkelig nok overset dem øv ;0) Lækre ting du har købt og virkelig flotte farver garn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina.
   Det er mystisk at der ikke var noget garn der hoppede op i din kurv, for jeg ved som sagt, at det er sket for flere ;)
   Jeg lagde også billedet på facebook, af tyrepenisen, med samme kommentar på. og sjovt nok var der en af mine mandlige venner der skrev: "Det er en rigtig mandekommentar" ;)

   Slet
 2. Jeg tænkte nok, der var noget med det garn! Det er altså IKKE vores skyld, når det sådan bare hopper i kurven ;-)

  Lækre køb i øvrigt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Overhovedet ikke. Og det er jo pinligt at stå oppe ved kassen og sige "Det der er ikke mit", de tror jo vi er demente...

   Slet
 3. Iiiiiiiiih, hvor lyder det til, at du har haft en pragtfuld dag i Kolding. Ved ikke hvad der sker i den der Søstrene Grene butik - selv kommer jeg også altid ud af butikken med alt muligt, som jeg slet ikke vidste, jeg manglede, før jeg gik ind i butikken... Sådan kan det jo gå.... :)
  Hyg dig med svenske julemagasin. Ser hyggeligt ud!!
  Kærlig hilsen Susanne

  SvarSlet
 4. Engang stod der i Søstrene Grene-butikkerne "køb kun, hvad du har brug for".. du vidste bare ganske enkelt ikke, at du havde brug for garn ;)
  Men det har jeg åbenbart ikke.. for da jeg var der i onsdags var der ikke noget, der hoppede op i min kurv...... det var der til gengæld i Netto i dag... så nu kan jeg få strikket tykke sokker til mig selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud ja, det skilt har jeg lykkelig glemt alt om :)
   Utroligt du slap ud af søstrene grene uden garn. Du har været en af de få heldige. Men dit held slap åbenbart op da du nåede Netto. Glæder mig til at se de tykke sokker :)

   Slet
 5. Tak for et dejligt indlæg til smilebåndet. Og niecen er vist lidt sippet! ;-) hehe. Men er dog helt enig med dig i, at udstyret alligevel godt kan kamme over...
  Og hvor er det skønt at garnet hoppede ned i kurven, helt uden at du fik kvalme?! Rigtig god weekend til dig på fødeøen, som jeg først læste som ferieøen, hvilket den så i øvrigt er for mig! ;-)
  Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at jeg kunne underholde dig lidt, denne gang ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)