onsdag den 23. oktober 2013

Nye hæklenåle

Tilbage i august bestilte jeg nogle nye hæklenåle med bambusskaft, jeg havde fået anbefalet, på e-bay. Og de er lige kommet frem. Jeg har jo ellers lidt hæklekrise stadig væk. Men jeg må se at komme over det, for jeg har planer om at hækle nogle gaver selv, til nogle af mine adventskaldenderbyttemakkere. Og nu med nye hæklenåle, må det altså snart ved slut med det pjat.


Mit gamle ekstrasæt, som jeg ikke er så vild med, ville jeg egentlig bare smide ud, men så er det jeg tænker at der måske er nogle derude der kunne bruge dem. De er helt gratis, du skal bare selv betale portoen. Str på nålene er desværre blevet gnedet i stykker på langt de fleste under brug af dem.
Først til mølle får hæklenålene.
Hæklenålene er afsat :)


12 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine hæklenåle du har fået hjem. Håber de er gode og ligger godt i dine hænder. Og de kan jo passende kurere din hæklekrise sammen med det uartige garn fra SG.
  Her er skufferne fyldt med hæklenåle som (alt for) sjældent bliver brugt, men mon ikke der nok skal være nogen der kan bruge dine fine 'gamle' nåle?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jeg tror de nok skal blive afsat. Så længe tingene er gratis kan man altid komme af med det. Jeg flyttede her d. 1 august, og havde et gammel lokum af et tv, sådan et stort, tungt et. Og da jeg gerne ville have et nyt der kunne tage HD kanaler, satte jeg et billede på en side på facebook, hvor tingene er gratis. Og der gik ikke længe inden det blev afsat. Det fejlede ingenting, men det kunne ikke tage HD kanaler.

   Slet
 2. Tillykke med det ny værktøj. De ser rigtig fine ud!

  SvarSlet
 3. Det er også nogle af dem, som jeg har set på ebay, men jeg har selv en del efterhånden, men altså det er nu skønt at have nogle forskellige på lager ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg var bare træt af de andre. De gav mig nærmest vabler, når jeg brugte de tykke af dem. Ellers er jeg mest til clover :)

   Slet
 4. Hej Majbrit.
  Jeg har fulgt lidt med på side linjen :-) Det er dejligt at du er ved at komme dig over din hæklekrise - hvad søren er det for noget :-) ? Vi får alle en Black out engang imellem :-) Måske du er ved godt mod nu, med dine nye hæklenåle ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved ikke hvad der sker Gitte. Det er når der er for mange der begynder at hive i mig. Men jeg er heldigvis god til at sige fra.
   Jeg har faktisk bestilt 2 sæt mere, altså nogle andre slags. Så mon ikke det begynder at hjælpe på krisen ;) Det tror jeg.

   Slet
 5. Hvor er de fine. I første øjekast troede jeg faktisk, at det var clover ;) Har du et link til hvor du har købt dem? Jeg kunne nemlig godt tænke mig nogle lignende :)
  Jeg håber snart at din krise er ovre nu hvor du har fået sådan nogle fine hæklenåle :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har lidt samme form som Clover. Og ja jeg har et link, men vær forberedt på at der godt kan gå et par måneder. Du kan finde alle mulige slags hæklenåle til ingen penge på Ebay. Nå men her er linket: http://viewitem.eim.ebay.dk/Hight-Quality-8-size-Metal-crochet-hooks-with-Bamboo-handle-2560mm-Free-PP/281014542518/item?transId=1086074759018

   Slet
 6. Iiiiih, hvor ser de FINE ud - er sikker på at nyt grej - og nyt garn - hjælper på en hækleblokade :) Så bare sæt i gang :) Kh Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu må vi se. Jeg tror bare jeg starter i smug, når mørket er faldet på ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)