søndag den 13. oktober 2013

Jeg knus-elsker København.

Jeg er netop hjemvendt fra mit højtelskede København, som jeg har boet i, i 7-8 år.
Torsdag aften fik jeg tilbud om gratis lift til København. Det kan man jo ikke sige nej tak til, og så var det ellers bare med at få fat i de søde mennesker jeg kender derovre og få lavet aftaler. Og det lykkedes mig at se og tilbringe tid sammen med 6 mennesker i løbet af det døgn jeg var der. I går stod den først på middag med en rigtig god ven. Derefter på Dalle Valle og drikke vin med en gammel kollega, og så kom en ny gammel kollega, og når han og jeg er i byen, går det altid galt. Så vi fik banket en ordentlig kæp i øret, men det var så overdrevet sjovt. Da vi næsten ikke kunne fokusere mere mente vi at vi heller måtte gå hjem. I seng kvart i fire og op igen kl 9, og i bad og til brunch med to søde veninder, og så eftermiddagshygge med en anden gammel kollega.
Nu er jeg så hjemme i Svendborg igen, med maven fyldt af dejlige oplevelser. Jeg savner de mennesker så meget. Men det er jo også rart at være hjemme i sin egen seng igen :)


Regnvejr i skønne København


Gave fra min bedste ven. Jeg kan godt li ugler.


Illum har fået deres juleting frem, og jeg kunne have købt mig fattig derinde, men jeg nøjedes med denne rystekugle. Jeg ELSKER rystekugler, og har en del, men de trænger til at blive skiftet ud.

4 kommentarer:

 1. Tror da på, at du har effektiviseret tiden, mens du har været i staden. Det lyder til at have været et par dejlige dage.

  Vi har lige siddet og snakket om et par dage til øen, men det er lige så meget for at få besøgt mandens forældre. Og nu vi så er derovre, så er det jo med at få oplevet noget.. jeg trænger nemlig også til at mærke KBH.. :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jeg ret god til. Jeg har været der ovre en gang før efter jeg flyttede derfra. Og det var lidt flere dage. Da nåede jeg også at se en del flere mennesker. Man når jo at opbygge et helt nyt netværk når man har boet der så mange år.
   Og København er jo bare en skøn by, så afsted med jer :)

   Slet
 2. Sikke en herlig sviptur og fedt med alt det du nåede på så kort tid. Lækre ugler! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og godt klaret søndag også, med tanke på den brandert jeg slæbte hjem. Måtte gå i seng kl 20:30 i går ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)