torsdag den 4. juli 2013

Endelig..zzz...

Jeg har længe arbejdet på denne Cirkeline, eller det vil sige jeg har holdt meget lange pauser, mens jeg har spekuleret på hvordan jeg skulle få den flikket sammen. Nu har jeg ikke engang hæklet i et år, så jeg er ikke så dygtig at jeg bare lige kan smække tingene sammen som nogle andre. Så alt det her kommer fra mit hoved og selvfølgelig er jeg ikke tilfreds, er man nogensinde det?? Hovedet kunne godt have været lidt større og kjolen lidt mindre. Men jeg orker ikke at lave det om, så nu bliver den sendt til Lyngby hvor den skal bo hos en sød veninde jeg har, som jeg har en "Cirkeline-ting" med, en lang og privat historie. Men lad mig sige det sådan, at hver gang jeg ser Cirkeline tænker jeg på hende, og omvendt. Så da jeg lærte at hækle skulle jeg jo selvfølgelig prøve at hækle hende. Men man kan jo ikke finde en opskrift på hende, da DR sidder meget hårdt på rettighederne og så dygtig er jeg heller ikke endnu at jeg kan hækle sådan noget uden opskrift.
Men i får alligevel , på trods af min egen kritik, lov til at se hende...tadddaaaaa....


2 kommentarer:

 1. Jeg er vild med lille Cirkeline, med strithår og den røde/sortprikkede kjole. Din version er rigtig fin, og jeg synes da hun er ganske godt proportioneret. Flot arbejde! (Men jeg kender selv alt til det med selvkritik ...!)
  *SMIL* og god weekend fra Lisbet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja nu når den er lavet ved jeg hvordan jeg skulle lave den anderledes, men det bliver ved det her. Desuden er hun sendt afsted med posten til en, forhåbentlig, lykkelig modtager ;)
   God weekend til dig også :)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)