søndag den 19. januar 2014

Nye sports-høretelefoner

Jeg modtog i går mine nye høretelfoner beregnet til sportslige aktiviteter. Jeg var træt af at de gamle faldt halvt ud af ørerne hele tiden. Mine ører er åbenbart ikke indrettet til høretelefoner. Men så fandt jeg de her på nettet, som er designet lidt som et gammeldags høreapperat, med en krog henover øret, som holder det hele på plads.
Og jeg må sige at de fungerer rigtigt godt i mine ører, og der er god lyd også.
Eneste minus er bare at da jeg skulle på toilettet for at fylde min vandflaske, kom jeg til at kigge i spejlet og opdagede at, det ved første øjekast, ligner jeg har sorte bakkenbarter (staves det sådan??). Så jeg vil klart anbefale at købe dem i en anden farve, måske hvid. Det er ser dumt ud at rende rundt og lege fitnessbabe med bakkenbarter....


Dette indlæg er ikke sponsoreret.


2 kommentarer:

  1. Hahaha... labre bakkenbarter ;o) men de ser effektive ud. Hvornår bruger du dem? Når du dyrker spot? i off. transportmidler? oder was?

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg bruger dem kun når jeg dyrker sport. De andre kan jeg godt holde i ørene bare fordi jeg sidder i en bus eller tog. Og jeg nægter at sidde i en bus med sorte bakkenbarter ;) De er i øvrigt sved-afvisende ;)

      Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)