lørdag den 18. januar 2014

Grydelapper med læsehest på.

Som jeg skrev i onsdags, er jeg endelig kommet igang med hæklenålen igen. Jeg lovede også et billede torsdag, af det færdige resultat, men jeg har netop gjort mig en ny erfaring: Når man hækler med dobbeltgarn, eller sikkert også med tykt garn, så skal man ikke bruge den synål med den spidse ende til at hæfter ender med. For den har lettere ved at komme igennem steder, hvor den så ikke kan trække garnet med igennem. Så derfor fik jeg ondt i fingrene, og her til morges vågnede jeg op og det sagde "pling" oppe i mit hoved, for det gik op for mig at jeg skulle bruge den anden, stumpe. Jeg havde nemlig fået pænt ondt i min ene finger af at presse den åndssvage nål igennem. Så nu er de sidste ender blevet hæftet og her er det færdige resultat :)


Da jeg havde hæklet den første med den lyserøde kant, syntes jeg at der var for meget lyserødt, så jeg bestemte mig for at lave den anden i omvendte farver, der skulle måske have været et bredere stykke med den lilla, nå jeg håber modtageren bliver glad alligevel. Opskriften er som sædvanligt Stine Hoelgaard's :)
-
Jeg er også en læsehest for tiden, og jeg er netop nu igang med den nye Bridget Jones bog, og den kan klart anbefales. Desværre er jeg nok snart færdig med den. Men gud hvor har jeg savnet hende ;)
6 kommentarer:

 1. Du har ret i det med nålen. Jeg bruger meget sjældent en med spids.
  Dine grydelapper er blevet rigtig fine - og det er fedt med farvevalget!

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og god weekend til dig også :)

   Slet
 2. Virkelig lækre lapper, Majbrit! :o) Det lykkes aldrig mig et hækle noget som både er rundt og fladt... imponeret!
  Og lidt chick-lit er jo altid godt at fordrive tiden med ;o) fortsat god weekend ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen søde Liv, de skal jo også have en tur med dampstrygejern. Så bliver de fine flade.
   Fortsat god weekend til dig også :)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)