torsdag den 6. juni 2013

Fødselsdagsgaver på forskud og nye hjemmelavede armbånd.

I morgen har jeg fødselsdag. Min bedste ven fra København kommer i morgen og bliver hele weekenden, og jeg glæder mig super meget. Lørdag er der så fødselsdag for de nærmeste.
Jeg har dog allerede været heldig fået gaver. Først har jeg fået noget lækkert fra mine kollegaer, jeg er stadig sygemeldt og ser dem desværre ikke. Men denne gave nåede alligevel frem til mig i dag :)


Dernæst har DSB været så sød og give mig fribillet til S-togene i København hele dagen, hvad de åbenbart ikke ved er at jeg er flyttet tilbage til provinsen, og her er ingen s-toge :(


Lidt kreativ har jeg da været de sidste par dage, og har ikke kun ligget ude i solen. Jeg er gået igang med at hækle en lille ugle der skal bo i Jylland, og så har jeg fået lavet nogle armbånd, som skal sættes til salg i min Amio butik, Jeg er vild med de neonfarver der er fremme nu og de er skønne mod en solbrun hud :) Flere farver er på vej.
Mon ikke neonfarverne er "the new black"???

6 kommentarer:

 1. Øj, de' fede de der armbånd. Ku' da være jeg sku' ha' nogle stykker af dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg er også vild med farverne. Du siger bare til :)

   Slet
 2. Stort tillykke med dagen i morgen <3

  SvarSlet
 3. Uha, nogle labre farver ... NEON er også et kæmpe hit her hos mig p.t.! :-)

  Har du set min GIVE AWAY - hvor man kan vinde "Neon og Dyreprint" (og masking tape)...???

  Og ... så læste jeg på en anden blog, at du savner nye hæklebøger på dansk: Om et par uger udgiver jeg min første hæklebog (på dansk). Bogen går i trykken i morgen. Hvad den præcis omhandler, afslører jeg på bloggen inden længe. Jeg har haft en [nu afsluttet] konkurrence kørende m.h.t. at gætte titlen på bogen. Hvem ved - måske jeg laver endnu en konkurrence med bogen som præmie, når den er udkommet. (Bogen bliver udgivet på forlaget Klematis og er i samme format som den med hæklede cupcakes etc.)

  Måske du har lyst til at kigge forbi min blog, så du kan følge med i det spændende, der sker ...? Du skal i hvert fald være meget velkommen! :-)

  *SMIL* og go' søndag til dig

  PS. Tillykke med fødselsdagen i fredags, den 7/6 ... Samme dag som min hundehvalp kunne fejre sin 1 års fødselsdag! :-)

  SvarSlet
 4. Tak, vil fluks hoppe ind på din side og kigge :)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)