tirsdag den 27. september 2016

Okay okay..

Det var så ikke længe jeg kunne blive væk....Men jeg har fundet min hækle mojo igen, eller hvad det nu hedder. Og jeg kan se at jeg stadig har besøgende, så jeg har besluttet efter et meget kort ,meltdown at åbne bloggen igen.
Det bliver også snart efterår, må vi gå ud fra, og så trækker haven jo ikke så meget.
Nå men jeg har jo fået hæklet lidt siden sidst. som jeg så vil smide på bloggen, over de næste par dage, og vise jer det til åben beskuelse og inspiration.
Jeg lavede i april en abe som en lille sød svensk pojke skulle have, da han havde mistet den jeg lavede til ham for laaaaaaaang tid siden, og det var han lidt ked af. Så han bestilte to nye, en gul/blå , som ses her. Og en rød og hvid, og han fik dem leveret da vi var i Sverige i sommerferien. Håber de vækker glæde. Opskriften på disse aber finder du HER Det er en nem opskrift hvis du er nybegynder.


Dernæst købte jeg denne bog om hæklede karklude, som jo er det nye sort, og jeg har gang i ikke mindre end 3 forskellige karklude lige nu, så der hækles på livet løs4 kommentarer:

 1. Cute monkeys i svensk og dansk udgave.
  Er spændt på at se dine karklude også. Og velkommen tilbage. Man har et standpunkt til man tager et ny. Heldigvis ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, han har også en svensk far og en dansk mor. Moderen syntes det var sjovt at den svenske udgave har en større mave....no comments needed..fnis.
   Og ja, standpunkter skal man ikke holde sig alt for fast i, så afskærer man jo sig selv fra ting ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)