fredag den 18. juli 2014

Blandet sommer-kreativitet.

Jeg har fået hæklet lidt forskelligt. Først en bestilling på et par bryster, derefter har jeg byttet mig til et flot billede på det der Instagram (at bytte derinde er det nye sort), med et mobilcover jeg lige fik hæklet, og så har jeg fået lavet armbånde, flere armbånde. Nogle nøgleringe, som er til salg i min amio-butik.

Og sidst men ikke mindst har jeg modtaget en flot papirskugle lavet af en meget sød kvinde på Instagram. Den kom med posten i en kasse fuld af perler. Der var gået hul på en pose hun havde vedlagt, gad godt vide hvordan der ser ud nede på posthuset ;)

De små minions er en del af noget sjov jeg laver på Instagram, til dem der ikke ved det...host host..
fredag den 11. juli 2014

Pimpet opslagstavle.

Ja så lykkedes det mig at finde på noget andet end at lave uro'er, det tager dælme også så lang tid.
Inspireret af en på Instagram, fik jeg ideen til pimpe min opslagstavle, som hang gemt bag min køkkendør, som altid står åben, så jeg så den aldrig.
Jeg har limet noget kønt, synes jeg selv, gavepapir på korket, så har jeg sat nogle lilla snore, banket fast på bagsiden med små søm, hen over til at hænge tingene fast på, da den nok hurtig vil blive pænt grim hvis jeg sætter nåle i.
Til slut har jeg sat masking tape på kanterne. Her er ikke et øje tørt, og faktisk kommenterer folk den når de kommer ind.


Og se så lige den kønne halskæde jeg har vundet på Instagram. Jeg er så glad for den. Ja man kan faktisk vinde ting, og det er ikke det første jeg vinder på Instagram, jeg siger det bare ....host Liv. 
Faktisk er jeg både facebook og blogland så meget utro med Instagram. Sorry...


onsdag den 2. juli 2014

Er gået i uro selvsving

Jeg ved det, i gider nok ikke se på mine uroer mere. Men den her er lidt anderledes :)tirsdag den 1. juli 2014

Uro, uro, uro...

Sørme om det ikke blev til endnu en uro. Jeg har fået købet mig en udstanser, som gør arbejdet meget lettere. Og hvis man  så ikke havde en spasser-symaskine, så ville det blive en leg. Men min symaskine er en spasser. Det må være en mande-symaskine.


Perler skal der til.


...og bånd