fredag den 11. juli 2014

Pimpet opslagstavle.

Ja så lykkedes det mig at finde på noget andet end at lave uro'er, det tager dælme også så lang tid.
Inspireret af en på Instagram, fik jeg ideen til pimpe min opslagstavle, som hang gemt bag min køkkendør, som altid står åben, så jeg så den aldrig.
Jeg har limet noget kønt, synes jeg selv, gavepapir på korket, så har jeg sat nogle lilla snore, banket fast på bagsiden med små søm, hen over til at hænge tingene fast på, da den nok hurtig vil blive pænt grim hvis jeg sætter nåle i.
Til slut har jeg sat masking tape på kanterne. Her er ikke et øje tørt, og faktisk kommenterer folk den når de kommer ind.


Og se så lige den kønne halskæde jeg har vundet på Instagram. Jeg er så glad for den. Ja man kan faktisk vinde ting, og det er ikke det første jeg vinder på Instagram, jeg siger det bare ....host Liv. 
Faktisk er jeg både facebook og blogland så meget utro med Instagram. Sorry...


14 kommentarer:

 1. Sød opslagstavle :-) og flot halskæde du har vundet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte, og ja, jeg er helt vild med halskæden, det er lige mig :)

   Slet
 2. Den er da også skøn, din opslagstavle. Og er man ikke vild med lige _de_ farver og mønstre, er det jo ultranemt at finde sit eget tema. Synes snorene (tørresnore!) er ekstremt skønne!

  Tillykke med gevinsten :D
  Jeg har også vundet en give-away på en ikke-blog - dog ikke insta, fordi det bruger jeg simpelthen ikke! Aner ikke engang, hvad det er (og så alligevel lidt.. har jo set et eller andet.. jeg si'r det bare!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man vælger jo bare de farver og mønstre man godt kan li' og så er den hurtig lavet :)
   Tak, og hvad er det mon du har vundet??

   Du burde undersøge det med Instagram, det er det nye sort.

   Slet
  2. Jeg ved det - det har vist været det nye sort længe, men jeg synes ikke rigtigt jeg "orker" at skulle være en del af _endnu_ en ting.. Tror jeg er lidt træt af det med konstant at "skulle være på" - så er lidt på tværs og holder mig på sidelinien ;)

   Jeg har vundet et "drinks-kit" med et par flasker til en lækker kølig sommerdrink.. så nu mangler jeg bare de lange lyse - og varme - aftener og godt selskab på terrassen :D

   Slet
  3. Det er også nogle værre tidsrøvere, og i mit tilfælde stjæler det tid fra blogland, men mange af dem jeg følger i blogland er også på Instagram.
   Nogle dage orker jeg heller ikke at følge med i det hele, man bestemmer jo selv hvor meget tid man vil bruge på det, heldigvis.

   Det lyder da skønt med det drinkskit :)

   Slet
 3. Hvor smart med klemmerne!

  - Anne

  SvarSlet
 4. Super god idé Majbrit. Virkelig flot!

  Og nu tror jeg altså snart at du skal få gjort noget ved den der grimme hoste. Det kan jo ikke blive ved Majbrit. Har du søgt læge?

  Lækker halskæde. Hvor siger du at du har vundet den?

  SvarSlet
 5. Jeg har været inde og kigge på din blog, den er rigtig spændende med mange fine ting. Jeg blev interesseret i dine små badeænder, som du viste billede af den 12. januar 2013, er der er opskrift du kan linke til?? på forhånd tak for hjælpen :)) Du må gerne skrive beskeden hos mig: Dortea.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hej Majbrit: Tak for dit hurtige svar, jeg er faktisk kommet ind på bloggen ad en omvej og fået opskriften, men mange tak for din hjælp :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå godt klaret. Jeg kunne slet ikke komme ind på bloggen.
   Men godt du fandt den :)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)