torsdag den 27. februar 2014

Kvaje Give away....upsi daisy...

Jeg er kommet til at kvaje mig. 
Ja tro det eller lad være, men jeg bestemte mig jo for at holde en lille frisk Give away i andledningen af at jeg havde haft 20.000 besøgende på min blog. Og deltagelsen var da også stor. Og en glad vinder blev trukket. Så skulle man mene at den var lukket og slukket. Men der var folk der stadig skrev sig på, og jeg tænkte at det var da underligt, om de anede hvilken dato det var. Lige indtil der er en venlig Trine der gør mig opmærksom på at jeg har skrevet 15 marts, i stedet for 15 februar, hvor jeg jo fik trukket vinderen. Så derfor har jeg besluttet mig at lave en kvaje give away, det bliver lidt fedtet med kvajekage.
Denne give away "lugter" lidt af den for-tidligt-udtrukket give away. Bare med lidt nyt :)
De 2 der skrev sig på "for sent" er naturligvis selvskrevne med i denne give away, og jeg kontakter Trine der gjorde mig opmærksom på fejlen, og spørger om hun vil være med :)
Denne give away bliver så trukket d. 15 marts 2014, som den anden skulle have været. Håber dermed at jeg er tilgivet....please


Så skriv en kommentar forneden, evt med emailadresse, så jeg kan få fat i dig. Og du skal være velkommen til at tilmelde dig min bloglovin. Det er lidt sjovere når jeg kan se hvor mange der følger min blog :)

tirsdag den 25. februar 2014

Nye hæklenåle

Jeg har fået nye hæklenåle igen, igen, igen, igen...
De er af bambus og jeg tænkte at de ville være rare at holde på. Det er de sådan set også, men da jeg afprøvede dem i en str 3, var der ikke så meget at holde om, ligesom jeg er vant til med Clover. Men i det her sæt er der op til str 10. Så kan de store projekter da bare komme an. Jeg fandt samtidig også en nyt bosted til mine hæklenåle. Jeg fik, tilbage i december i forbindelse med adventsgaverne, et fint penalhus af Linette, og det er bare så fint. Så til at starte med havde jeg bare mit masking tape i. Men der var næsten ikke plads, men så fandt jeg ud af, at det jeg skulle da have alle mine hæklenåle i. Nu kan jeg også have dem liggende foran mig når jeg hækler. Skønt med skønt på :)Er det ikke bare fint?? Nu får jeg også set det lidt oftere.


søndag den 23. februar 2014

En ny træhest kom til Svendborg

I torsdags havde jeg en dårlig dag, jeg havde fået nogle dårlige nyheder, ikke vedr. mig, men om nogle mennesker jeg holder af. Og som det sensitive menneske jeg er, så kravler sådanne ting ind under huden på mig (ville ønske jeg kunne lære at styre det). Nå men da jeg så kom hjem var jeg meget trist, men så bulede min dørmåtte meget underligt op. Nedenunder havde pakkeposten gemt en pakke til mig. Og så kan det ellers være humøret røg op igen. Pakken var fra en af mine gode veninder i København, og den indeholdt en meget fin træhest. Jeg elsker jo træheste og har en del, men den her minder overhovedet ikke om nogen af dem jeg har i forvejen. Så hun ramte helt plet, både med hest og dag. Dejligt med sådanne veninder :)søndag den 16. februar 2014

De første grydelapper til mig selv.

Så lykkedes det. Jeg har fået lavet mine helt egne grydelapper. Alle omkring mig har efterhånden nogle af mine grydelapper, bare ikke mig selv. Men det har jeg nu. Den ene har en skønhedsfejl, men det er der da vidst ikke nogen der ser når først emhætten kører og ovnen bager.


Gæt en fejl :)


Opskriften kommer som sædvanlig fra Stine Hoelgaard :)lørdag den 15. februar 2014

Tadaaaa, en vinder :)

Jeg har i dag haft besøg af min søster og to niecer. Så mens min søster hjalp mig med at lægge et par bukser op, så satte jeg de to niecer til at klippe alle give away deltagerne ud. Og den yngste blev udvalgt til at trække vinderenTillykke til Pia, jeg sender dig en mail så jeg kan få en adresse at sende gaven hen til :)
Og tusind tak til alle dem der deltog :)

fredag den 14. februar 2014

Fabeldyrets nye ven

Det fabeldyr jeg hæklede i sidste uge, har fundet frem til sin ejermand. En lille sød hund ved navn Enzo, som var frygteligt misundelig på sin mors hæklede dyr, som jeg har lavet til hende.
Så nu har han fået sin egen. Hundens mor fortæller at han ikke bider i den, men bare går rundt med den i munden. Dejligt at han endelig fik sit eget hæklede dyr ;)

God weekend derud :)
Husk du kan stadig nå at være med i min lille Give away som trækkes i morgen, og jeg har stadig ikke spist den.

søndag den 9. februar 2014

En lille Give away

Ja så kom dagen hvor jeg overskrev 20.000 besøgende, faktisk er det 20.021 i skrivende stund.
Og det skal da fejres. Så jeg har netop været nede og købe lidt lækkert jeg kunne forkæle mine kære besøgende/læsere med. Og bare rolig, jeg har købt til mig selv også, så jeg ikke kommer til at spise dette. Og for at være på den sikre side, skynder jeg mig at pakke det hele ind og gemmer det langt væk, så det ikke frister. Kunsten bliver så om jeg kan huske hvor jeg har gemt det ;)
Nå men det blev til lidt lækkert chokolade og nogle af mine favorit-lakrids-stænger.
Alt du skal gøre er at skrive "HURRA", og så tilføje din email adresse så jeg kan få fat på dig, hvis du vinder :)


Konkurrencen slutter på lørdag d. 15 februar 2014 kl. 12:00. Hvorefter jeg vil få trukket en vinder.

Hæklet fabeldyr

Som lovet i går, får i her produktet af OMG og at hækle med Guacemole (se foregående indlæg).
Det er simpelthen blevet til et lille fabeldyr, som en lille hund skal have, for han er meget misundelig på sin mors hæklede Cirkeline og Hund. Hans mor siger at han ikke bider hårdt i hans ting, så den burde overleve.
Denne gang har jeg brugt de indtagninger som blev foreslået under indlægget om hunden, og jeg synes det ser meget bedre ud :) Håber den lille hund bliver glad for sin nye ven ;)
Opskriften har jeg fundet Hos Drops.lørdag den 8. februar 2014

Fnis ;)

Nogle gange kan jeg ikke lade være med at sidde og fnise lidt inden i mig selv, for det er ind imellem nogle sjove udtryk man støder på, når man hækler. Som f.eks nu den her opskrift som råber OH MY GOD (OMG) hele tiden, og som vil have at jeg skal hækle med guacemole...hmmm, jeg viser jer hvad jeg har fået ud af disse ting i morgen ;) Imens må i have en fantastisk lørdag :)


søndag den 2. februar 2014

Min første opskrift.

Det er en stor dag i dag. Jeg har nemlig lavet min første opskrift, det kan godt være i selv har luret hvordan jeg har gjort, men bare fordi jeg kan, vil jeg skrive opskriften ned på disse små kyllinge-øreringe som der er en gammel nabokone der har bestilt. Man ved bare at man bor i provinsen når man bruger ordet nabokone. De skal formentlig bruges til påske, er mit gæt. Hun er bare ude i god tid :)Jeg har brugt en hæklenål 2,5, er man god til mindre kan man jo gøre det. Personligt hader jeg alt under hæklenål 3.

1 rk: 3 fm i en MR                                                      3
2.rk: 2 fm i hver m                                                      6
3.rk 2 fm i 1. m, 1 fm i næste m. Gentages 3 gange.     9
4-5. rk 1 fm i hver m.                                                  9
6.rk 2 fm sm, 1 fm i næste m. Gentages 3 gange          6

Klip snoren og sy bunden sammen.
Sy nu øjne på, og klip en firkant af noget orange filt, bøj det så det får næbeformen og lim det på hovedet.
Undgå at lim dig selv fast til kyllingen ;)

Skulle der overhovedet være nogle der hækler efter denne opskrift må i meget gerne linke til mig, så bliver jeg glad :)

Mit første blogtræf

Så fik jeg overstået mit første blogtræt, men har grundet ferie ikke haft tid til at kommentere det, har jo haft travlt med at lave så lidt som muligt.
Der kom gaver på bordet, og der blev snakket en del, så jeg har ikke rigtig så meget jeg kan vise jer at jeg fik lavet. Jeg fik nemlig kun hæklet to runder på mit hækletøj (2x20 masker).
Til gengæld kan jeg vise jer denne fine notesbog som min bloggæst havde syet til mig.
Sammen med den var der også en masse skønne klistermærker :)