onsdag den 27. august 2014

#vasegate

Da der tilsyneladende er udbrudt en hel sportsdiciplin som handler om at få fat i en af de der populære vaser, så valgte jeg at lave min egen. For det første kunne jeg aldrig finde på at købe så dyr en vase, sæt nu jeg kom til at smadre den. For det andet ville jeg hellere bruge pengene på et nyt tv, da jeg stadig slås med mit lille 19". So here goes:


Derudover har jeg fået lavet ikke mindre en to uroer, her er den ene.


I går sad jeg med næsen i hamaperler hele dagen lang. De stribede fandt jeg i Tiger, og det ser ret vildt ud med dem. Synes jeg.


Og så har jeg lavet noget, som jeg ikke helt kan finde ud af om hvorvidt det er grimt, eller mega kitchet.
Hama elg med naturen i bagrunden.


11 kommentarer:

 1. Kan godt forstå dig med en dyr vase, jeg ville også være nervøs for den gik itu. Flotte ting du har fået ud af perler og din elg sidder da godt der:)

  SvarSlet
 2. Smiler :o) Har i dag set en hæklet udgave af vasen - det er gået sport i det, og tænk at man kan blive så hysterisk efter at få en vase... Det er godt med den slags indlæg, så kan de andre se hvor det er galt med dem. Tak for en god ide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så også godt den hæklede udgave, den var god.
   Og selvtak Elena :)

   Slet
 3. Er helt uvidende om det der vase-ræs. Sikke meget jeg går glip af fordi jeg ikke er på hverken FB eller Insta. Tsk tsk. Får jo næste lyst til at oprette en konto ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Liv Don't do it......der er krea mafiaer derinde, og mennesker der kopierer andres kontoer. Hold dig væk. Jeg er allerede blevet blokeret af en bruger....søde, lille mig WTF !!

   Slet
  2. Hahahaha ... self er du blevet blokeret. Det er da klart. Åh hvor sjovt!
   ps. kan jeg blokere en blogger?! ;-)

   Slet
  3. Muligvis, jeg kan undersøge det for dig hvis du gerne vil?!

   Slet
  4. Ja, gør lige det, Majbrit! ;-)
   Jeg vil nemlig gerne have svar på samme, men mener ikke, at man kan :-(

   Slet
 4. Har det fint med, at nogen gerne vil have den vase - fordi de synes de er pæne og fordi de er vild med kobber - men langt hen af vejen vil folk ha' den, fordi de kan! Og det der hysteri og vrede mod Imerco.. hvad sker der lige?? DET ER EN VASE!!!!!!

  Kan i øvrigt også meget bedre lide din version! Den er fin! Skynd dig at få lavet et copyright ;) Du kan blive millionær! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er sød Helle, men der er jo nok allerede en copyright på da det jo sådan set er en kopi jeg har lavet.
   Så der er desværre ingen millioner til mig ;)

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)