lørdag den 2. februar 2013

Kage og slankekur

Jeg er på kur, jeg skal i hvert fald tabe mig, og ved sidste vejning havde jeg tabt 8 kg.
Jeg har aldrig tabt så mange kilo før, og grunden til at det fungerer for mig denne gang, er for det første at jeg bliver vejet hos sygeplejersken, hos min læge, én gang om ugen. For det andet handler det om at være realistisk. Jeg må godt spise kage og slik, det skal bare være i moderate mængder, og jeg spiser mindre portioner mad.
Så engang imellem under jeg mig selv en kage som jeg nyder med stort velbehag, ikke noget med at sidde og grimme sig over at nu har man ædt den kage og det skulle man aaaaldrig have gjort. Jo man skulle, for jeg kan jo ikke gå gennem livet uden at spise kage, det er jo ikke realistisk. Så jeg nyder det og køber gerne en dyr kage. Og i dag er det kagedag har jeg bestemt. Og jeg har købt en lækker kage som hedder karamelbombe, jeg synes jeg vil dele det lækre syn af den med jer.
God lørdag derude :)

 
Så har jeg spist et par bider og sætter den i køleskabet og spiser mere senere :)

2 kommentarer:

 1. Jeg bliver nød til at kommentere!
  Godt gået med de 8 Kilo! Jeg kæmper selv med vægten og jeg kan virkelig godt lide din holdning, at vi jo ikke kan leve uden kage. - Jeg mener så bare min verden ikke ville eksistere uden Nachos.
  Jeg har aldrig haft en stor trang til at købe søde sager og chips, dog tror jeg, jeg er ved at vende det og bruger penge på garn istedet for, haha.
  Jeg er også begyndt at gå til vejning ved lægen i håb om mere motivation. Nu må vi se. Næste vejning er på fredag :)

  SvarSlet
 2. Siden dette indlæg er jeg nået 11 kilo.
  Men ja det handler om at finde en metode der passer til den enkelte, og jeg har endelig fundet min :)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)