onsdag den 13. april 2016

En ny abe

Det er længe siden jeg har blogget. Men jeg er jo flyttet på landet, og der er meget arbejde, ikke mindst med flytningen. Og da jeg samtidig er blevet skadet i det ene knæ, så blev det hele meget mere besværligt.
Skal på ortopædkirurgisk sidst på måneden, og så håber jeg at jeg kommer hjem med begge ben. Ellers må jeg have træ ben.....og en klap for øjet.
Derudover er der jo en masse arbejde når nu man bor i hus med have, og lige pludselig begynder at så blomster, og udvikler grønne fingre :D men jeg elsker det.
Jeg elsker at når jeg står op om morgenen, så kan jeg sidde og kigge ud på de 3 køer der går ude på den anden side af vores have, imens jeg morgentisser.
Jeg elsker at jeg bare kan gå udenfor, og sidde et sted hvor det ikke er offentlig, og at jeg kan hænge vasketøj op i pyjamas.
Jeg elsker at jeg kan larme så meget jeg har lyst til, der er jo ingen naboer at tage hensyn til, som i et lejlighedskompleks.
Hvem skulle have troet at jeg ville blive mega glad for et tørrestativ af den lange slags i haven, da jeg for 4 år siden, grædende flyttede fra mit elskede København.
Jeg bor så langt ude på landet at der kun er 1-2 streger på signalet på min tlf.
Jeg har dog fået hæklet lidt.
For nogle år siden hæklede jeg dem HER , og den grønne flyttede til Sverige hos en lille svensk dreng. Han blev meget glad for den, men har mistet den. Derfor tilbød jeg at hækle en  ny, og han bestemte selv farverne, han har også bestilt en i rød og hvid, måske hænger det hele sammen med at hans far er svensker OG brøndby fan, og hans mor er dansker, og de bor i Sverige.
Så den her abe skal også bo i Sverige :)


3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at du trives med at bo helt derude Majbrit. Ja og hvem skulle have troet det?! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næ, jeg har i mange år set mig selv som bymenneske. Nu render jeg rundt i pink clocs og gummistøvler.

   Slet
 2. Stort tillykke med nyt hjem i smukke landlige omgivelser :-)
  Du må nyde det.
  Sød abe :-)
  Og en skøn søndag til dig herfra :-)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)