tirsdag den 9. februar 2016

Friluftskæresten

Min kæreste, som bor ude på landet, hvor jeg snart flytter ud, elsker naturen, Og det har betydet at jeg også kommer mere ud i den. F.eks kan han godt lide strande, da han går på jagt på vandet, ja det kan man godt, bortset fra at han ikke går, men ligger i en jagtbåd.
Så jeg får set mere af naturen, og STEN. Jeg elsker jo sten, og hvad endnu bedre er, så har jeg fundet ud af at min kæreste har en stensliber......WTF....jeg har altid ønsket mig sådan en.
Han har et stort værksted, og der er alt muligt ude, og så spørger jeg ind i mellem om han har dit eller dat, og dælme om han ikke ligger inde med det meste. Og han kan fikse alt hvad jeg endnu har sat ham til.
Når man har været single i så mange år som jeg har, så er det guld værd at finde en gennemdyrket-heltigennem-ægte handyman. Han kan alt undtagen at hækle, men det kan jeg vel lære ham hvis hæklelysten skulle komme tilbage. Har faktisk lige købt to nye hæklebøger.
Derudover er han en af de mennesker der får tingene gjort...han siger ikke bare "Det må jeg lige få lavet i morgen eller noget". Næ det bliver gjort. Det er en fryd.
Min eneste bekymring går på om han nu slider sig ihjel, men det gør han forhåbentlig ikke.
Og når jeg så siger at til sommer så kan jeg ligge i haven mens han ordner have, så siger han ikke :"Næ nej, du kan godt få et hakkejern i hænderne" eller noget. Nej så siger han "Ja, så har jeg noget lækkert at kigge på mens jeg ordner have".
Så jeg kan kun anbefale jer single piger at tage ud på landet, i de fjerneste afkroge, og lede efter en landsbytosse. For jeg anser ham lidt for at være en usleben diamant. Han skal nok blive slebet til med tiden ;)
Desværre siger han ting som at man ikke må tage sten med hjem fra strandene, jeg elsker sten, så jeg fik aldrig den her skønhed med hjem:


Tror sagtens at vi med fælles hjælp fra et par polske arbejdere, kunne have fået den læsset op i bilen.
Og tjek så lige disse to skønherligheder jeg har købt, og som jeg håber kan kickstarte min hæklekarierre igen:


Den ene er skrevet af den meget produktive og kreative Elena , som har bloggen Cupcake by me, hende den anden har jeg aldrig hørt om før, men jeg fandt hende skam i blogland. Hold op hun er kreativ, du finder hendes blog  HER


2 kommentarer:

  1. *suk* altså Majbrit, hvor er du bare hårdt ramt. Og hvor er det dejligt :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er jeg vel. Men jeg har altså også ramt jackpot....eller det var faktisk en veninde der fandt ham til mig i byen ;)

      Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)