tirsdag den 11. november 2014

Trendsales og tomme dåser.

Jeg har ryddet godt og grundigt op i min smykkebeholdning, tasker og andet, og lagt hele molevitten på Trendsales.
Jeg sælger mine smykker meget billigt, men jeg har også stadigvæk mine hjemmelavede kreationer, som jo er nye og ubrugte.
Jeg har været væk fra Trendsales en tid, for jeg syntes simpelthen det var for dyrt i forhold til hvor meget jeg solgte. Men de har lavet nogle nye tiltag der tiltaler mig meget.
F.eks kan man nu betale pr månedsbasis, i stedet for at man skulle betale for 3 måneder af gangen.
Der er også ændret i priserne på diverse muligheder, jeg bruger bla meget galleri annoncer, og de koster kun 10 kr nu, eller 5 klip. 
Som køber er det nu igen gratis at købe ting, der var ellers pålagt et gebyr.
Så hvis du kun vil købe ting er det ganske gratis at oprette en konto.

Jeg oplever også at der igen sker en del mere end der har gjort længe. Det må skyldes deres nye tiltag. Jeg kan i hvert fald se at jeg har en del flere besøgende end, f.eks Amio.dk

Så klik ind og se om jeg har noget du kan bruge. Og BYD

Og se så lige disse tomme konservesdåser som er lavet om til blyantsholder eller hvad man nu vil bruge dem til. Disse er en bestillings-opgave, som skal matche en uro som jeg har hæklet færdig, Jeg skal bare lige have samlet den ;) Det er et bytte for den fine poncho en sød dame strikkede til mig, og som du kan se HER 2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine dåser! :-) får vi også uroen at se?

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig Liv.
   Jeg går bare lige og venter på noget elastiksnor som jeg har bestilt til den. Det er åbenbart lang tid om at dukke op. Så når den er samlet SÅ, får i igen en uro at se (undskyld til dem der er trætte af min uro'er).e

   Slet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)