lørdag den 20. september 2014

Puha det er længe siden...

.....at jeg har lavet et blogindlæg. Shame on me. Jeg er SÅ utro med instagram. Og faktisk har jeg hele tiden syntes at det var synd at det hele ligesom er blevet rykket over på Instagram. Og nu er jeg selv en af dem. Men jeg prøver at holde liv i min blog, selvom jeg ikke har så mange besøgende mere, noget jeg selvfølgelig giver Instagram skylden for, og ikke indholdet af min blog ;)

Jeg leger en del med perler stadigvæk, men jeg har da fået hæklet en lille Hello Kitty, til en sød lille baby jeg kender, OG en perleplade med samme navn. og til den samme pige.

Derudover skulle jeg bruge en pengegaveting til en mand. Og hvad kunne være bedre end et af de nydelige øl-cover. Vil du have en opskrift har Halager været så sød og lave en :)


Englene her er lavet af mini hama perler, og dem skal min søster have i morgen, hvor jeg ser hende. Hun elsker engle, og dem her kan hun jo så meget passende hænge på juletræet :) Hun har ikke små børn længere, så må jeg jo træde til ;)5 kommentarer:

 1. Ja du har da godt gang i det kreative - hvor dejligt. Og sikke skønne ting du får lavet (gaver). Tak fordi du lige kiggede hjem til Blogville. Du er faktisk savnet.
  - har i øvrigt gang i noget Give Away ovre hos mig ... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv, du er sød.
   Du forstår at gøre en gammel hækledame glad :)
   Vil fluks kigge på din give away :)

   Slet
 2. God weekend Majbrit,

  hvor er det søde og gode gaver du har været kreativ med:-)
  Ja har hørt at det instagram skulle være blevet meget populært.
  Men håber da du holder gang i din hyggelige blog:-)

  Tina
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina, jeg prøver, men ja, det der Instagram er tilsyneladende blevet det nye sort.
   Men jeg skal prøve at holde hjulene igang her :)
   God weekend til dig også :)

   Slet
 3. Øj, hvor lyder det her helligt: Men det er faktisk årsagen til, at jeg holder mig _helt_ fra det der insta.. selvom det er alle steder og selvom man nogle gange ikke kan deltage i ting, fordi man ikke har profil. Men jeg må leve med det! Utroskab er ikke lige mig ;-)

  Men rart at se dig titte frem - og sikke fine ting, du har kreeret.

  Er ikke - som i overhovedet slet ikke! - til engle, men synes nu dem du har lavet er RET søde - bare de ikke skal bo her. Jeg har jo også hr gris - og tror ikke, at hr julegris og engle kan enes! ;-)

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)