lørdag den 28. juni 2014

En ny uro.

Ja der er lidt uro i mit liv for tiden, så meget symbolsk, uden at tænke over det, har jeg lavet endnu en uro. Den blev ikke helt som det var planlagt. Faktisk er problemet nok at jeg ikke havde planlagt den, jeg klippede bare en masse stjerner ud I HÅNDEN, ja, så der er lagt blod, sved og tårer i den. Derfor er den foræret til en sød veninde der lige er flyttet, og hun har en lille pige som måske bliver glad for den.
Og så vil jeg lige tilføje at blogland faktisk indeholder søde og betænksomme mennesker, som er der, sådan lige i telefonen, online m.m. når nu man lige har brug for det. Tak, i ved selv hvem i er :) (Undskyld jeg blev lige lidt rørstrømsk fordi jeg lige har set "Broerne over Madison County", hvad hewlede sker der lige for at jeg bliver rørstrømsk over den??!! Så gammel er jeg da ikke!!!...)


3 kommentarer:

 1. Den er faktisk ret flot - jeg elsker dit farvevalg! Jeg er sikker på, at der er blevet klippet mange tanker ind i hver enkelt stjerne. Jeg sender dig nogle kram, da jeg tror, du kan bruge nogle ekstra i denne tid.

  De bedste hilsner og god weekend, Majbrit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita.
   Du er sød, håber du har en god weekend også :)

   Slet
 2. Den er da ret lækker - din uro (altså den med stjernerne altså). Er sikker på at pigen bliver glad for stjernerne. Ha' en skøn mandag - og uge 27. Dbh. Liv

  SvarSlet

Jeg elsker når læserne skriver en hilsen, så kan man ligesom se, at der rent faktisk er nogen der læser min blog :)