onsdag den 30. november 2016

Adventsgaver

Hvert år bytter jeg adventsgaver med en veninde jeg har i København og hendes datter får også en lille en.
Men den første gave jeg fik lavet til hende er dette lys, som forhåbentlig kun skal komme til at dufte af kanel og ikke brænde hele hytten af.


Det er bare en limpistol, et lys, en bund, kanel, snor og diverse pynt. 

tirsdag den 29. november 2016

Jul med jul på :)

Ja så er julen pakket ud her i huset, eller som min eneste ene ynder at kalde det "Så har jeg svinet vindueskarmene til med nisser " ;) Ej han synes faktisk at det er meget hyggeligt, også med de ting der kan lyse ;)
Mine dekorationer er meget simple i år da jeg ikke er så vild med gran og ler, jeg synes min adventsdekoration mangler noget, men jeg har forsøgt på Instagram at få nogle ideer, men der har ikke lige været DET jeg synes der kan kommes i.



Jeg håber ikke nogle af de ting jeg har sat på bliver druknet i stearin.


lørdag den 12. november 2016

Overspringshandlinger.

Jeg hækler stadig på karklude, men jeg er ret god til overspringshandlinger lige nu. Især fordi der er alle de her søde opskrifter på julenisser og hvad ved jeg.
Nå men så blev jeg også lige nødt til at hækle et par gryderlapper til os selv. Jeg har hæklet en masse grydelapper i min tid. Men jeg ejer faktisk kun et sæt. Eller nu er det så to, og hvem har brug for mere ;)
Opskriften har jeg fundet HER og man kan jo selv bestemme hvilke farve og hvor mange skift der skal til. En nem og hurtig opskrift.


tirsdag den 8. november 2016

Sparebøsse

På Pinterest fandt jeg en meget smart ide. Jeg smider altid mine små mønter (op til 5 kroner, måske højere hvis jeg har en dag hvor jeg føler mig rig) i et par søde små sparegrise jeg har.
De er dog ikke så store og mine penge skal først veksles når det er ved at være 1. december.
Så derfor har jeg lavet min egen meget smarte, hvis jeg selv skal sige det, udgave, og man kan jo frit kreere som man har lyst.
På Instagram, som de fleste jo har, foregår der IG advent kalendere. Man melder sig til og så bliver man sat sammen med en vilkårlig eller flere, alt efter hvor mange man selv gider lave, og så er der gaver hver søndag, Og derinde på det der instagram, er det som regel hjemmelavede ting. Og så kan man så håbe at man bliver sat sammen med en dygtig én, ellers er det bare øv og man kan håbe vedkommende har vedlagt chokolade ;)
Men jeg har nu en veninde som tilfældigvis også er på Instagram, og vi to bytter altid. Og de sidste par år har jeg kun byttet med hende, for hun er utrolig dygtig, og vedlægger også nogle gange juleskummænd :D
Men her er da i hvert fald en ide til en adventsgave som du selv har lavet.




Revnen har min  kæreste lavet, den er måske ikke helt så elegant, men jeg nænnede ikke at sige det, for han er så sød.


mandag den 7. november 2016

En lille julesvamp

Jeg hækler fortsat karklude, men det er lidt kedeligt, så ind i mellem sniger der sig andre ting ind, som denne lille svamp :)