torsdag den 13. oktober 2016

Bogmærke og andre skønne ting,

Jeg hæklede for noget tid siden et bogmærke, forklædt som en rotte.
En boghandler-veninde spurgte tilbage i maj om jeg ikke kunne hækle den til hende, og den blev ikke færdig sådan lige med det samme, til trods for at det er en let opskrift.
Min mor har bedt mig hækle hende et bogmærke, og så vil jeg finde på noget nyt, noget helt andet. Skal bare lige have det lavet ;)
Opskriften på rotten finder du HER


Og så skal i da også lige se mit nye fuglehus :) Det er købt i Harald Nyborg.


Og så er jeg blevet lidt klogere herude på landet. Vidste i f.eks at valnødder er lidt ligesom kastanjer?? Det gjorde jeg ikke. De falder ned i en beskyttet "lomme", og så er det vidst noget med at de skal tørre. Men den del ved min kæreste meget mere om :)


fredag den 7. oktober 2016

Hæklede karklude

Som så mange andre, så hækler jeg karklude. Vi må jo se i øjnene at det er det nye sort. Det er miljøbevidst, og man kan få dem i forskellige farver og mønstre. Jeg har fundet opskrifter i min nye bog om  hæklede karklude, se tidligere indlæg, og fra hendes verden.
Der findes sikkert en masse gratis opskrifter på nettet også.
Mens jeg har hæklet den blå har jeg nået en masse andet også, bla. de andre to. For den blå er et mønster der tager sååååå lang tid, ikke mindst fordi jeg hækler med  8/4 garn, og så også fordi jeg er kommet til at slå for mange masker op, så den bliver dejlig stor...eller noget.....
Den grå er hæklet i tykkere garn, så det var dejligt hurtigt at lave den :)