lørdag den 28. juni 2014

En ny uro.

Ja der er lidt uro i mit liv for tiden, så meget symbolsk, uden at tænke over det, har jeg lavet endnu en uro. Den blev ikke helt som det var planlagt. Faktisk er problemet nok at jeg ikke havde planlagt den, jeg klippede bare en masse stjerner ud I HÅNDEN, ja, så der er lagt blod, sved og tårer i den. Derfor er den foræret til en sød veninde der lige er flyttet, og hun har en lille pige som måske bliver glad for den.
Og så vil jeg lige tilføje at blogland faktisk indeholder søde og betænksomme mennesker, som er der, sådan lige i telefonen, online m.m. når nu man lige har brug for det. Tak, i ved selv hvem i er :) (Undskyld jeg blev lige lidt rørstrømsk fordi jeg lige har set "Broerne over Madison County", hvad hewlede sker der lige for at jeg bliver rørstrømsk over den??!! Så gammel er jeg da ikke!!!...)


mandag den 16. juni 2014

Pingvin update.

Her er lige en lille update på den generte pingvin.
Han har fået en pingvin-ven. 
Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes den generte pingvin ser en smule mere tilpas ud, nu den har en den kan holde sig til. Desværre tror jeg de bliver skilt når de kommer ud i landet, men så er der forhåbentlig andre den kan blive gode venner med ;)


torsdag den 12. juni 2014

En lille pingvin.

Så hoppede der lige en lille pingvin af hæklenålen, og en mere er på vej. 
Synes ham her ser en anelse genert ud, eller er det bare mig??tirsdag den 3. juni 2014

Jeg er så kreativ for tiden...

...jeg er faktisk så kreativ for tiden, at jeg er nødt til og skrive alle mine idéer ned. For nogle idéer kommer mens jeg sidder og arbejder med noget andet. Nå men for noget tid siden plyndrede jeg lidt i altankasserne, lagde det ind i en bog jeg helt sikkert aldrig kommer til at læse (og det var så her at de tykke tlf bøger rent faktisk ville have et formål), og så lige en ramme fra tiger, lidt nodepapir, e voila :)


mandag den 2. juni 2014

Endnu en uro

Jeg har lavet en ny uro. Jeg er blevet helt tosset med at lave uro'er, og jeg har mange flere idéer.
Det er bare ikke så nemt at få lagt bånd pænt stramt om selve "holderen", når man er alene om det. Og derefter skal have den til at stå lige, men hvis man ikke har noget imod at få lidt ondt i nakken, så kan det godt lade sig gøre.

søndag den 1. juni 2014

Indtagninger

Jeg har længe haft problemer med indtagninger når jeg hækler. Men nu har jeg fundet løsningen. Jeg har hele tiden taget det bagerste maskeled i de to masker jeg ville hækle sammen, men nu er jeg begyndt at tage de to forreste masker, det bliver så flot. Man kan stort set ikke set at der er lavet indtagning.Der er lavet indtagninger i løbet af dette stykke. Det kan man jo næsten ikke se :)