torsdag den 31. oktober 2013

Der sker noget i det lille juleværksted.

Der er begyndt at ske noget. Min hæklekrise fortager sig stille og roligt, nu hvor jeg officielt har hæklekrise. Så kan jeg nemlig koncentrere mig om de ting jeg gerne vil lave. Og da jeg jo har tilmeldt mig adventspakkelegen, vil jeg gerne hækle noget til de søde bloggere. Og det er jeg faktisk i fuld gang med, og jeg ved at i siger det jo ikke til nogen ;)
Jeg har været lidt rundt i byen i dag og fundet lidt spændende ting, mere kan jeg ikke afsløre.


Og en ny saks :)

Samtidig er jeg blevet meget optaget af det der foregår på Susanne's blog, Mit krearum
Jeg vil også have sådan et Smashbook-kit. Jeg har lavet en lille smule research, og man kan i hvert fald finde noget på Ebay. Helt klart et julegaveønske :)

mandag den 28. oktober 2013

Træning.

Da jeg ikke har så meget kreativt at byde ind med, på grund af en lettere hæklekrise, så kan i lige få et indblik i hvad der ellers sker i mit liv.
Efter at have boet i København i 7-8 år, havde jeg taget 15 kilo på. Ja der er mange fristelser derovre.
Men efter jeg er kommet tilbage provinsen sidste år har jeg tabt 12,4 kilo. De første 10 tabte jeg kun på kosten. Jeg går til vejning 1 gang om ugen hos sygeplejersken, hos min læge. Hende snakker jeg kost med, og hun er god til at motivere mig. Men henover sommeren har det stået lidt stille. I starten af juli begyndte jeg at træne i det lokale fitnesscenter, og nu er jeg faktisk blevet bidt af det. Jeg træner minimum 3 gange om ugen, gerne 4. Og mit program er blevet udvidet siden jeg startede, flere maskiner er blevet tilføjet, og der er kommet flere kilo på. (På maskinerne altså, ikke på mig)
Der er da dage, som i dag, hvor jeg ikke gider, men så siger jeg til mig selv: "Majbrit, hvis du bare roer i 30 minutter, så må du gå hjem bagefter", og sjovt nok er det på dage som disse, at jeg giver den ekstra gas når jeg først er kommet igang, og nogle maskiner bliver taget 2 gange. Så lige nu sidder jeg med ømme mavemuskler, men det er da dejligt at vide de er derinde et sted ;)


Der er desværre ikke så mange lækre mænd at kigge på i mit fitness center, men jeg faldt lige over det her billede på facebook. Hvad siger i, hvilket nr er i til?? Jeg siger 1 eller 2. Nr 4 kan man jo knække tænder på.søndag den 27. oktober 2013

Shhhhhh...

.....jeg har hæklet ganske lidt i dag. Min hæklekrise er i bedring. Men i må ikke sige det til nogen.
Jeg kan heller ikke vise hvad det er jeg har gang i, for jeg har jo tilmeldt mig Adventspakkelegen, og jeg vil gerne lave nogle hæklede gaver bla. Men modtageren læser jo muligvis med her.
Jeg sidder i tusmørke og hækler, selvom ud fra billedet ser det temmelig lyst ud, mit kamera prøver det bedste det har lært.


#Nyhæklenål

...nå nej Hashtags virker ikke her.

lørdag den 26. oktober 2013

Hæklekrise og IKEA lykke.

Jeg har stadig hæklekrise. Jeg synes ellers den var lidt på retur, især efter at jeg fik mine nye hæklenåle. Men så den anden aften, blev der skrevet en del på min facebook om jeg ikke lige kunne hækle dit og dat. Og BUM, så var hæklekrisen tilbage igen. Jeg tror bare jeg skal begynde en mørk aften alene, uden at der er nogen der ved det.

Nå men i går var jeg i IKEA himlen, med al deres juleudstyr


Derefter var vi lige en tur i Netto, hvor jeg så denne ugle, og jeg fik helt ondt af den, for den sad bare der og så mærkelig ud. Så jeg købte den, for så kan den sidde hjemme hos mig og se mærkelig ud.


Her til morgen har jeg så haft besøg af to skønne kvinder til morgenmad, og de havde sådan nogle flotte blomster med til mig, så de står nu og pynter fint :)


Og nu må jeg hellere slutte, for jeg skal op og hjælpe en veninde med at flytte.
Ha en skøn weekend derude i blogland :)


onsdag den 23. oktober 2013

Nye hæklenåle

Tilbage i august bestilte jeg nogle nye hæklenåle med bambusskaft, jeg havde fået anbefalet, på e-bay. Og de er lige kommet frem. Jeg har jo ellers lidt hæklekrise stadig væk. Men jeg må se at komme over det, for jeg har planer om at hækle nogle gaver selv, til nogle af mine adventskaldenderbyttemakkere. Og nu med nye hæklenåle, må det altså snart ved slut med det pjat.


Mit gamle ekstrasæt, som jeg ikke er så vild med, ville jeg egentlig bare smide ud, men så er det jeg tænker at der måske er nogle derude der kunne bruge dem. De er helt gratis, du skal bare selv betale portoen. Str på nålene er desværre blevet gnedet i stykker på langt de fleste under brug af dem.
Først til mølle får hæklenålene.
Hæklenålene er afsat :)


fredag den 18. oktober 2013

Advendtspakkeleg

Jeg er netop blevet gjort opmærksom at en adventspakkeleg er under opsejling.

Julie med bloggen Monstermor har startet denne leg.
Reglerne er simple: Lav eller køb 4 gaver og find 4 bloggere at bytte med. 

Så kan du hver søndag i advent åbne en gave fra en medblogger!
Du bestemmer selv i hvilken rækkefølge du vil åbne gaverne.

Skriv gerne et indlæg (brug gerne mit billede, også ude i siden) med link til dem, som du bytter med, så andre kan se hvem der er med i legen og måske finde en byttemakker. 
Det er tilladt at lave/deltage i flere runder.

OBS: ovenstående tekst og billede er lånt fra Julie's blog 

Jeg har fundet min første byttepartner og det er hende HER
Hun har muligvis ikke 4 byttepartnere endnu, så skriv da til hende og spørg.
Fremover vil jeg sætte mine byttemakkere ude til venstre hvor du kan finde dem, og skrive til dem.
God fornøjelse :)

Kolding storcenter.

Da jeg sidste år vendte hjem til fødeøen efter 7-8 år i København, lovede min søster mig en tur i Kolding storcenter, for der har jeg aldrig været. Og jeg ved egentlig ikke hvorfor hun tror jeg kunne have lyst til det der med at shoppe (fnis). Nå men jeg fik købt ny vinterfrakke, matchende hue og handsker. Og så en flot halskæde, nogle flotte ringe. Ja jeg må indrømme at jeg er lidt en sucker for bling bling, så længe det bare ikke er for meget. Og så skete der noget inde i søstrene Greene, som jeg ved at sket for andre her i blogland. På trods af at jeg har alle farver, undtaget den skønne blå på billedet. Så hoppede der noget garn op i min kurv....det lå i hvert fald i den da jeg kom op til kassen. Mon søstrene Greene er klar over at deres garn gør det?? Og så imod mig som har en halv hæklekrise (den er ved at løsne sig lidt)!!!Billederne er taget i morgensolen, måske det ikke var det helt optimale....


Jeg fik også købt creme, dvd film og andre skønne ting.
Og så sælger de også disse:


Min niece havde taget én op og stod og studerede den, indtil min søster gjorde hende opmærksom på skiltet. Så var hun jo ved at gå i coma og tørrede fingrene af overalt, hi hi.
Personligt tænkte jeg, som singler gør "Nå da da" Men 80 cm....ahhh....Jeg ved godt at  man ikke må gå ned på udstyr, meeeen alligevel.

Da jeg kom hjem efter en lang dag (tog afsted med toget fra Svendborg kl 8:12 og var hjemme igen 23:15, så blev jeg lige lidt glad for at finde mit højtelskede svenske boligblad som jeg abbonnerer på, og nu som juleedition, i postkasse :)


I dag må jeg så kapitulere fra titlen som lokal fitnessbabe, jeg orker det ganske simpelthen ikke.søndag den 13. oktober 2013

Jeg knus-elsker København.

Jeg er netop hjemvendt fra mit højtelskede København, som jeg har boet i, i 7-8 år.
Torsdag aften fik jeg tilbud om gratis lift til København. Det kan man jo ikke sige nej tak til, og så var det ellers bare med at få fat i de søde mennesker jeg kender derovre og få lavet aftaler. Og det lykkedes mig at se og tilbringe tid sammen med 6 mennesker i løbet af det døgn jeg var der. I går stod den først på middag med en rigtig god ven. Derefter på Dalle Valle og drikke vin med en gammel kollega, og så kom en ny gammel kollega, og når han og jeg er i byen, går det altid galt. Så vi fik banket en ordentlig kæp i øret, men det var så overdrevet sjovt. Da vi næsten ikke kunne fokusere mere mente vi at vi heller måtte gå hjem. I seng kvart i fire og op igen kl 9, og i bad og til brunch med to søde veninder, og så eftermiddagshygge med en anden gammel kollega.
Nu er jeg så hjemme i Svendborg igen, med maven fyldt af dejlige oplevelser. Jeg savner de mennesker så meget. Men det er jo også rart at være hjemme i sin egen seng igen :)


Regnvejr i skønne København


Gave fra min bedste ven. Jeg kan godt li ugler.


Illum har fået deres juleting frem, og jeg kunne have købt mig fattig derinde, men jeg nøjedes med denne rystekugle. Jeg ELSKER rystekugler, og har en del, men de trænger til at blive skiftet ud.

torsdag den 10. oktober 2013

Træning og bolledej.

Som nogle af jer måske har læst, har jeg fået hækleblokade. Jeg får kvalme bare jeg ser på mit garn (som nu er gemt væk), eller hvis jeg ser en hækleopskrift, og jeg synes det er meget mærkeligt at jeg ligefrem får kvalme, og ikke bare mister interessen.
Jeg hverken strikker, syer eller andet som jeg kan skifte i mellem. Til gengæld er jeg glad for at læse bøger.

Jeg har i 7-8 år boet i København, som jeg elsker og savner, og det kostede nogle kilo på kontoen (den forkerte vej). Så tilbage i provinsen igen, gik jeg igang med at tabe mig, og har tabt 12,2 kilo nu. Jeg vil gerne tabe 8 kilo mere.
Mit vægttab har stået lidt stille henover sommeren, men de sidste par måneder har jeg været at finde i det lokale fitnesscenter. Jeg er jo blevet 40, så jeg skal strammes lidt op, og sørge for at jeg er i god form. Så jeg træner 3-4 gange om ugen, og det kan mærkes i hele kroppen, også armene. Så jeg har faktisk ikke kræfter til at hækle ;)

Derudover har jeg nogle skønne veninder som holder mig beskæftiget, som nu hende der har en søn der fyldte 7 år i går. Jeg sørgede for at bage pølsehorn som han kunne have med i skolen, og så blev der bagt boller til selve fødselsdagen i går, og jeg gik hjem med sukkerchok.
Og bolledejen, ja den hævede fint ;)


Men det næste stykke tid, vil jeg måske ikke være så god til at få lavet blog-indlæg. Det kommer i hvert fald til at handle om andet end hækling.

onsdag den 9. oktober 2013

Hæklekrise med græskar på.

Jeg er blevet ramt igen, af den forfærdelige hæklekrise. Jeg fatter ikke hvorfor jeg får det sådan.
Jeg får nærmest fysisk kvalme ved synet af en hækleopskrift, og jeg må gemme al mit garn væk.
Er der nogle af jer der også kan få det sådan??
Og så lige midt i en ordre. Men hende der har bestilt tingene er heldigvis en meget sød kvinde, som har fuld forståelse for min hækleblokering.
Er det sådan forfattere får det når de ikke kan skrive pludselig??
Nå men jeg nåede da at lave de to græskar her, og så får hun en lille ekstra overraskelse med i pakken, men det kan jeg ikke afsløre her, da hun måske læser dette ;)


søndag den 6. oktober 2013

Min skønne by, og en anelse kvalme.

Jeg har boet i Svendborg i 1,5 år, og det er en smuk og skøn by, og ofte finder jeg små søde, finurlige ting i min by, som f.eks disse fuglehuse som hænger rundt omkring. Jeg aner ikke hvem der har hængt dem op men det er jo også lige gyldigt, for skønne er de da.Ang kvalmen, så fornemmer jeg en anelse hækleblokering, det er sket for mig før at jeg nærmest får fysisk kvalme bare jeg ser en opskrift eller noget garn, så de sidste par dage har jeg ikke rørt en hæklenål.
Min plan er så at gemme al garn væk, alle hæklenåle, og lave noget helt andet. Så jeg ikke ender som sidst hvor jeg ikke hæklede i 2 måneder eller noget. Så ikke så meget hækleri her, men i får lige endnu et billede fra min skønne by :) Ha en dejlig søndag derude.


lørdag den 5. oktober 2013

Blog-træf???

Jeg læser jævnligt på de forskellige blogs at folk skal til blogtræf. Jeg er måske for ny endnu til at regne den ud. Men hvordan får i disse blogtræf arrangeret, og hvordan finder i ud af hvem der skal med, finder i selv frem til blog-træf eller hvordan?? Det virker tit som om at mange kender hinanden i virkeligheden også??
Jeg bor i Svendborg og bor måske bare for langt væk fra jer alle. Jeg har heller ingen bil. Og kender ingen blogger i virkeligheden. Jo en i Jylland, men hun blogger om hendes liv, hun kan hverken strikke, hækle eller andet sjovt.
Måske skal jeg bare sende sådan en bus afsted og hente jer alle i???


torsdag den 3. oktober 2013

Give away's og gaver på samme dag :)

Jeg har, som tidligere nævnt, været så heldig at vinde min første Give away, og faktisk har jeg nu vundet 2 mere (heldet følger de tossede). Den ene hos Helena som har den her BLOG, der vandt jeg disse flotte øreringe 


Og hos Annemarie som har denne Hollandske BLOG, vandt jeg dette skønne engelske hækleblad, hvor der medfølger nogle træknapper. Vi har jo ikke noget hækleblad i danmark, så jeg er lykkelig og glæder mig til at få kigget i det


Derudover kender jeg en meget sød strikker, som har været så sød at sende mig demo udgaven af en hue hun har lavet, fordi jeg synes den er så flot. Jeg har selv tidligere været på udkig efter et hæklemønster på en i samme stil, uden held, og så blev det sommer så gik det ligesom i sig selv igen. Hun sendte også to bolsjer, men de er allerede spist, så dem kan i ikke få et billede af ;)
Benthe, som huens ophavskvinde hedder, ejer bloggen Benthe's Hyggekrog, og hun tager gerne imod bestillinger. Huen koster 150,- 


Billedet er lånt af Benthe

Og alle disse 3 ting fik jeg på én og samme dag, så er det da lidt sjovere at åbne postkassen, også selvom der også lå en regning.tirsdag den 1. oktober 2013

Nye perler, nye halskæder.

Jeg lægger godt ud i denne uge med blog indlæg både mandag og tirsdag. Lover dog ikke at jeg kan sprøjte blog-indlæg ud som jeg gjorde i forrige uge.
I dag handler det om de halskæder jeg fik lavet i går, med en enkelt genganger. Nye perler opfordrer altid til nye halskæder. Jeg elsker farver. De er nu sat til salg i min Amio butik .